سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

دستیار وزیر دفاع: به زودی عملیات جدیدی آغاز می شود تا دشمن از کرده خود پشیمان شود

دستیار راهبردی وزیر دفاع خاطر نشان کرد: بهترین راه برای ما پیروی از ولایت است و به آمریکاییان می گوییم که "از صلح مگو سخن که در پهنه‌ رزم، جز برق سلاح خود جوابت ندهیم".
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 16
کد خبر: ۲۵۴۶۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرتیپ سعید شعبانیان در سخنان پیش از خطبه‌های نماز جمعه شهر قزوین ضمن تبریک به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان به وطن، اظهار کرد: قزوین زادگاه شهیدان رجایی بابایی، لشکری و نیز سیدالاسرای جنگ تحمیلی یعنی ابوترابی است و در عین حال نیز بایستی یادی کنیم از شهیدان رییسی، سلیمانی، هنیه و فواد شکر از فرماندهان ارشد نظامی حزب الله و برای شادی روحشان دعا کنیم.

بنابر گزارش ایرنا، وی در خصوص تهدید دشمنان جمهوری اسلامی در شرایط دفاعی کشور، تاکید کرد: ۳۱ مردادماه در نظام جمهوری اسلامی و با تصویب مقام معظم رهبری به بزرگداشت صنعت دفاعی نامگذاری شده که این مساله به معنای قدردانی از پیشتازان علم و صنعت و همچنین کسانی که در امر دفاع نقش اساسی ایفا می کنند، است.

سرتیپ شعبانیان با بیان اینکه این روزها باید بیش از گذشته به فکر افزایش اقتدار دفاعی کشورمان باشیم، خاطرنشان کرد: مردم کشور ما به دشمنی های همیشگی آمریکا و رژیم تروریستی و صهیونیستی واقف بوده و به همین جهت این روزها شاهد ضربت ذوالفقار نیروهای مسلح هستیم اما هنوز انتقام خون شهدایی چون سردار سلیمانی و اسماعیل هنیه و فواد شکر را از دشمن نگرفته ایم.

به گفته وی، زمان و مکان پاسخ به تجاوز دشمن را خودمان تعیین می کنیم و این روزها سخت ترین روزهای بلاتکلیفی صهیونیست ها است ‌تا جایی که در سوراخ های خود خزیده و خاموش شده اند.

وی با اشاره به اینکه نیروهای مسلح کشورمان تحت فرمان و زعامت فرماندهی کل قوا امروز در سطحی از آمادگی قرار دارند که دشمن گزینه های خود را از روی میز برداشته و به زیر میز برده، افزود: مردم عملیات وعده صادق را دیدند و به زودی عملیات جدیدی نیز آغاز خواهد شد تا دشمن از کرده خود به شدت پشیمان شود.

سرتیپ شعبانیان ادامه داد: واقعیت این است که تحریم ها، تنگناهایی را به وجود آورده اما در عرصه دفاعی بیشتر تهدیدها به فرصت تبدیل شده است تا جایی که امروز با همکاری شرکت های دانش بنیان در لبه دانش و تکنولوژی حرکت می کنیم و دشمنان از این کار ما انگشت به دهان مانده اند.

وی با بیان اینکه ایران اسلامی امروز بیش از ۹۰ درصد تولیدات تجهیزات دفاعی را با دستان خود تولید می کند و دست برتر را در موشک های نقطه زن دارد، تاکید کرد: در دوران دفاع مقدس براساس مهندسی معکوس عمل می کردیم و حتی یک موشک نداشتیم اما امروز از نقطه ایده به تولید رسیده ایم و هر چه نیروهای مسلح احتیاج داشته باشند در مجموعه ما قابل دسترسی است.

دستیار راهبردی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران خاطر نشان کرد: بهترین راه برای ما پیروی از ولایت است و به آمریکاییان می گوییم که "از صلح مگو سخن که در پهنه‌ رزم، جز برق سلاح خود جوابت ندهیم"./خبرآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر