اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

خطیب: امنیت و قدرت ایران مورد اعتراف دوست و دشمن است

وزیر پیشنهادی اطلاعات گفت: امروز در نقطه‌ای ایستاده‌ایم که قدرت، امنیت و اقتدار کشور مورد توجه اندیشمندان و سیاستمداران جهان و مورد اعتراف دوست و دشمن است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۳ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 18
کد خبر: ۲۵۴۷۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات پیشنهادی دولت چهاردهم در دومین روز بررسی صلاحیت‌های وزرا در جلسه علنی امروز مجلس طی سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا بیان کرد: بنده از نمایندگانی که در حمایت از وزارت اطلاعات سخنانی را مطرح کرده‌اند، تشکر می‌کنم.

وی افزود: بر اساس قانون تأسیس وزارت اطلاعات، تولید اطلاعات و مشارکت در تأمین امنیت ملی دو وظیفه اصلی این وزارتخانه است که توسط سربازان گمنان امام زمان(عج) با الهام از اندیشه‌های امام و رهبری ازظریق اقدامات امنیتی، صیانتی، تأمینی و مقابله‌ای صورت می‌گیرد.

وزیر پیشنهادی اطلاعات گفت: در برنامه هفتم تکالیفی بر این وزارتخانه گذاشته شده از جمله مشارکت در تقویت امنیت مرزی، تقویت امنیت سایبری، طرح جامع پایش اطلاعاتی کشور، تأمین نیازهای نهادهای اطلاعاتی، کمک به هوشمندسازی و دولت الکنروتیک، توسعه پدافند غیرعامل و ارتقای ضریب امنیت پایدار.

خطیب عنوان کرد: امروز در نقطه‌ای ایستاده‌ایم که قدرت، امنیت و اقتدار کشور مورد توجه اندیشمندان و سیاستمداران جهان و مورد اعتراف دوست و دشمن است. از سویی در منطقه‌ای هستیم که با جنگ‌ها و تنش‌های متعددی مواجه بوده‌ای از جمله خلق درنده‌ترین مصداق تروریسم تکفیری با عنوان داعش و از سوی دیگر رونمایی از تروریسم رسمی و دولتی با گسیختن افسار وحشی‌ترین باند نژادپرست صهیونیست و تولید بی‌سابقه‌ترین قتلگاه بی‌گناهان به‌ویژه کودکان وزنان در منظر جهانیان را شاهد هستیم.

وی اظهار داشت: رویارویی دشمن با نظام اسلامی از آغازین روزهای انقلاب تا امروز وجود داشته و امروز دشمن جنگ ترکیبی همه‌جانبه را با کاربست ابزارهای و پیوست‌های جنگ شناختی در دستورکار خود قرار داده است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر