پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

وزیر اطلاعات: پاسخ محکمی به جنایت‌های رژیم صهیونیستی می‌دهیم

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به جلسه امروز این کمیسیون گفت: در این جلسه وزیر اطلاعات تاکید کرد که رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و غرب تنش منطقه را جهانی خواهد کرد و تاکید کرد که پاسخ محکمی به جنایت‌های رژیم صهیونیستی داده خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۶ - ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 24
کد خبر: ۲۵۸۲۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابراهیم رضایی در توضیح جلسه عصر امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، گفت: این جلسه با حضور وزیر اطلاعات در محل کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس برگزار شد.

وی توضیح داد: در ابتدای این جلسه سوال حجت‌الاسلام حمید رسایی نماینده تهران و ۱۷ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از وزیر اطلاعات مطرح شد؛ سوال درباره نحوه انتصابات اخیر در دولت و استعلام از دستگاه‌هایی مانند وزارت اطلاعات بود که نسبت به برخی انتصابات در پست‌های حساس معترض بودند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: حجت الاسلام خطیب وزیر اطلاعات در پاسخ به این سوال تاکید کرد که به همه استعلام‌ها پاسخ دادیم و پاسخ خواهیم داد و در این زمینه پاسخگو هستیم. دولت خود را موظف می‌داند قانون در این زمینه رعایت شود.

رضایی افزود: در نهایت آقای رسایی از پاسخ‌های وزیر اطلاعات به سوال خود قانع شد، اما تاکید کرد که اصل اشکال در این زمینه باقی است ولی مربوط به وزیر اطلاعات و وزارت اطلاعات نیست و دیگران در این زمینه باید پاسخگو باشند.

رضایی گفت: جلسه با حضور وزیر اطلاعات و اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه پیدا کرد و وزیر اطلاعات درباره برخی از مسائل به ویژه لبنان، امنیت منطقه و مسائل داخلی کشور مطالبی را مطرح کرد و به سوالات نمایندگان هم پاسخ داد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وزیر اطلاعات با اشاره به تحولات لبنان گفت که حزب‌الله لبنان موفقیت‌های زیادی داشته است و سامانه گنبد آهنین رژیم صهیونیستی آسیب جدی دیده است و رژیم صهیونیستی به دلیل موفقیت‌های حزب‌الله لبنان ناچار شده که حالت فوق العاده در سرزمین سرزمین‌های اشغالی اعلام کند؛ جنایات رژیم صهیونیستی با پشتیبانی و حمایت تسلیحاتی ایالات متحده آمریکا انجام می‌شود و مقاومت برای ادامه جنگ آماده است و رژیم صهیونیستی شرایط سختی را در پیش دارد.

رضایی بیان کرد: وزیر اطلاعات در این جلسه تاکید کرد که رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و غرب تنش منطقه را جهانی خواهد کرد و تاکید کرد که پاسخ محکمی به جنایت‌های رژیم صهیونیستی داده خواهد شد.

وی ادامه داد: وزیر اطلاعات به برخی از سوالات نیز پاسخ داد و گفت مسئولان کشور باید پروتکل‌های حفاظتی را جدی بگیرند و رعایت کنند. وزیر اطلاعات در مورد اتباع بیگانه نیز گفت که در موضوع اتباع اختلافی با سایر دستگاه‌ها نداریم و آمادگی برای توافق در مورد تهیه لایحه‌ای در این زمینه داریم.

وزیر اطلاعات: موضوع هوشمندسازی مرز را در دستور کار داریم

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: وزیر اطلاعات گفت که دشمن تصمیم گرفته است که ایران را ناامن کند و ناامنی را به داخل بکشاند. وی درباره وضعیت مرز‌ها و ورود اتباع بیگانه به کشور نیز گفت موضوع هوشمندسازی مرز را در دستور کار داریم. همچنین وی گفت انسجام اجتماعی در داخل وضعیت خوبی است و باید تلاش کنیم که این انسجام در داخل حفظ و تقویت تقویت شود.

رضایی با اشاره به نقطه نظرات اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در این جلسه، بیان کرد: تامین امنیت در شرق کشور، لزوم داشتن ابتکار عمل در مسائل منطقه، جدی گرفتن موضوع ورود اتباع بیگانه به کشورمان و لزوم ساماندهی آنها، لزوم ممانعت از ورود افراد بد سابقه به دولت، تاکید بر ضرورت پاسخ قاطع به ترور شهید اسماعیل هنیه در تهران و انتقاد از مواضع رئیس جمهور درباره رژیم صهیونیستی در نیویورک از جمله مطالبی است که نمایندگان حاضر در جلسه مطرح کردند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار