توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

پیام سرایا القدس به حزب‌ الله: پیروزی نزدیک است

پیام سرایا القدس به حزب‌ الله: پیروزی نزدیک است شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین در پیامی برای مقاوت اسلامی در لبنان، ضمن تقدیر از حمایت‌های آنها در طول ۱۰ ماه گذشته از عملیات طوفان الاقصی و با اشاره به هراس و وحشت رژیم صهیونیستی که در محاسبات خود دچار خطا شده، اطمینان داد که «پیروزی نزدیک است».
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 20
کد خبر: ۲۵۵۰۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سرایا القدس» شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین امروز سه‌شنبه در پیامی خطاب به رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان (حزب‌الله)، ضمن درود به «سید حسن نصرالله» دبیرکل این جنبش و درود و ادای احترام به شهدا و مجروحان آن و رزمندگان حزب‌الله که آنها را در «پایداری به کوه‌های راسخ» تشبیه کرد، اعلام کرد: «به خداوند قسم شما بهترین برادران، بهترین پشتیبان، بهترین مردان وفادار و بهترین مقاومت راستین هستید».

در این پیام آمده است: «بیش از ۱۰ ماه است که شاهد جهاد، صبر و جان‌فشانی شما در راه مبارزه با این دشمن هستیم که از رویارویی با شما هراس دارد، این دشمن احمق، شکست خورده و غرق‌شده در غزه که سران آن هر روز برای فرار و نجات خود از حملات رزمندگان ما و کمین‌های آنها درخواست کمک می‌کنند، حال چگونه می‌خواهد با شما مواجه شده و بجنگد؟!»

به گزارش شبکه خبری المیادین، سرایا القدس در ادامه تاکید کرد: «این پیام را از قلب غزه و از میدان درگیری‌ها و جنگ و غبار نبرد‌ها و از دل رنج‌ها و مشکلات مردم مبارز، صبور و ثابت‌قدم ما و در این لحظات مهم تاریخ امت و خیانت دور و نزدیک برای شما ارسال می‌کنیم، این دشمن وحشت‌زده در خیابان‌ها و کوچه‌های نوار غزه و همان‌گونه که سید حسن نصرالله آنها را توصیف کرد-سست‌تر از خانه عنکبوت- اکنون روزها، شب‌ها و در میدان (جنگ) در هراس و انتظار دردناک و پرهزینه‌ای روی انگشتانش ایستاده است.»

شاخه نظامی جهاد اسلامی فلسطین همچنین در پیام خود برای مقاومت لبنان تاکید کرد: «دشمن در ارزیابی‌ها و محاسبات خود اشتباه کرد و ما اطمینان داریم که شما با شایستگی تمام به ماموریت خود عمل خواهید کرد و ما شاهد خواهیم بود که قدرت و جهاد شما و سایر برادران ما در محور مقاومت از ایران اسلامی گرفته تا سوریه عربی تا عراق سرافراز و یمن عزیز که با خون و باروت عالی‌ترین مفاهیم همبستگی با فلسطین و آرمان آن را در تاریخ اسلامی و عربی حک کرد، به یاری خداوند موثر خواهد بود،‌ای برادران مجاهد امروز زمان آن رسیده که دوباره برای گشودن درب خیبر و نابودی اسرائیل حرکت کنید.»

این گروه مقاومت فلسطین در پایان اعلام کرد: «ای کسانی که در نبرد ما نبرد طوفان الاقصی و در صبر و سرافرازی ما شریک هستید، خطاب به شما می‌گوییم: پیروزی نزدیک است و به برکت مجاهدان سرفراز ما در نوار غزه دلاور و کرانه باختری قهرمان آن را مشاهده کردیم، پس تا پیروزی و آزادسازی تمام خاک فلسطین عزیز و مقدسات آن صبور باشد.» / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار