ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

سرایا القدس: ایران شریک ما در پیروزی بر رژیم صهیونیستی است

سرایا القدس: ایران شریک ما در پیروزی بر رژیم صهیونیستی است سخنگوی شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین ضمن تأکید بر ادامه جهاد در راه فلسطین، تصریح کرد که ایران و کشورهای مقاومت شرکای گروه‌های فلسطینی در پیروزی بر رژیم صهیونیستی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۴ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 21
کد خبر: ۸۸۸۰۳

به گزارش راهبرد معاصر «ابو حمزه»  سخنگوی «سرایا القدس» شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین، امروز (جمعه)، درباره پیروزی مقاومت فلسطین در نبرد «شمشیر قدس» به سخنرانی پرداخت.

بر اساس گزارش شبکه «المیادین»، سخنگوی سرایا القدس در این خصوص گفت: «قدس اساس جنگ ما و شمشیر مقاومت و دلیل پیروزی ماست. صدای موشک و باروت قطع شد؛ اما این مسیر طولانی ما متوقف نخواهد شد. ما توانستیم افسار دشمن و شهرک‌نشینان را بکشیم. امروز یک نقطه عطف دیگر در سابقه مقاومت را به پایان بردیم».

 ابوحمزه ادامه داد: «ما در سرایا القدس و دیگر گروه‌های مقاومت در کنار ما، نتانیاهو و ارتشش را شکست دادیم. ما با باران موشک‌ها و کورنت‌ها شهرک‌های غصب شده را برایشان به محلی غیرقابل زندگی تبدیل کردیم. یگان‌های رزمی ما منتظر تصمیم دشمن برای پیشروی زمینی به سمت غزه بودند تا آنچه برایشان آماده کرده بودیم، به آن‌ها بچشانیم».

سخنگوی شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی اظهار داشت: «قتل‌عام‌های هولناک دشمن، هدف قرار دادن زیرساخت‌ها و برج‌های مسکونی از حافظه تصویر پیروزی را پاک نخواهد کرد. باید به آن خیزش بزرگی که سراسر میهمن ما را فراگرفت، تکیه کنیم. ما سخت‌‌ترین هستیم و از قوی‌ترین اراده برخورداریم و با گام‌هایی مطمئن در مسیر طرح آزادسازی کامل فلسطین گام بر خواهیم داشت».

وی در پایان اظهاراتش گفت: «نقش ایران و محور مقاومت را در حمایت از [مردم فلسطین] ارج می‌نهیم و به آن‌ها می‌گوییم که شما شرکای ما در این پیروزی هستید. ما همواره در حالت آماده‌باش قرار داریم و چشمان ما در تمام میدان‌ها دشمن را زیر نظر دارد».

درگیری گروه‌های مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی از روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تعرض‌ها در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد.

در این درگیری‌ که تا بامداد امروز (جمعه) در جریان بود، رژیم صهیونیستی در غالب حملات خود با هجوم به مناطق مسکونی، زنان و کودکان فلسطینی را به خاک و خون کشید که گروه‌های مقاومت فلسطین در پاسخ به این جنایت‌ها مواضع این رژیم را هدف حمله گسترده راکتی قرار دادند و سامانه گنبد آهنین در رهگیری بسیاری از آن‌ها ناموفق عمل کرد.

شامگاه روز گذشته،‌ پس از گزارش برخی منابع خبری درباره احتمال آتش‌بس، کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی رسما با توقف درگیری‌ها و آتش‌بس با میانجیگری مصر موافقت کرد.

گروه‌های مقاومت فلسطین نیز ساعتی بعد در بیانیه‌هایی جداگانه تأکید کردند که تا زمان پایبندی تل‌آویو به آتش‌بس به آن متعهد خواهند بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار