استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد

علم الهدی: ارتباط مطلق میزان مشارکت مردم در انتخابات با نارضایتی‌های اقتصادی و معیشتی نادرست است

علم الهدی گفت: برخی جریان‌های سیاسی به دنبال رسیدن به قدرت و تغییر نظام ارتباطی و روابط بین‌المللی کشور هستند، این جریان‌ها حضور افراد متدین، ارزشی و دنباله‌رو ولایت را مانع قدرت‌یابی خود می‌دانند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 21
کد خبر: ۲۵۵۱۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: موسیقی، شعر و ادب سرمایه اصلی فرهنگ‌سازی است و اگر این سرمایه در خدمت ابتذال باشد، سقوط جامعه را بدنبال دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، حجت الاسلام سید احمد علم الهدی روز چهارشنبه در دیدار با جمعی از اصحاب مطبوعات در مشهد افزود: وقتی شما موسیقی را در خدمت ابتذال گرفتید، فرهنگ ابتذال را گسترش می‌دهید، پس باید دقت بیشتری در پرداختن به این هنر و سرمایه‌های فرهنگی صورت گیرد.

وی با اشاره به نقش تأثیرگذار ادب و هنر در توسعه فرهنگی بیان کرد: من نیز غریبه با عرصه هنر، شعر و هنر‌های نمایشی نیستم، در ایام جوانی به‌عنوان نویسنده در تئاتر فعالیت داشتم.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به مفاهیم استکبارستیزی، خودباوری و انقلاب ساز شاهنامه فردوسی بیان کرد: شاهنامه یک اثر انقلاب ساز است که متأسفانه به این ابعاد آن زیاد پرداخته نشده است.

به گفته وی، شعر و ادب می‌تواند نقش پررنگی در توسعه و ارتقای ارزش‌های انقلابی در فرهنگ کشور داشته باشد.

علم الهدی در ادامه گفت: برخی جریان‌های سیاسی به دنبال رسیدن به قدرت و تغییر نظام ارتباطی و روابط بین‌المللی کشور هستند، این جریان‌ها حضور افراد متدین، ارزشی و دنباله‌رو ولایت را مانع قدرت‌یابی خود می‌دانند.

وی خاطر نشان کرد: توسعه روابط با غرب و تغییر نظام ارتباطی کشور نیازمند کمرنگ شدن روحیه استکبارستیزی در جامعه است.

امام جمعه مشهد با بیان اینکه ارتباط مطلق میزان مشارکت مردم در انتخابات با نارضایتی‌های اقتصادی و معیشتی نادرست است، افزود: بخشی از میزان مشارکت در انتخابات معلول فضای سیاسی و تب سیاسی جامعه است.

علم‌الهدی در بخشی از سخنانش به اهمیت نقش ورزش قهرمانی در توسعه ورزش عمومی اشاره و بیان کرد: با کمال تاسف ظرفیت‌های مشهد در حوزه ورزش مغفول مانده است؛ اگر ساخت و تکمیل ورزشگاه ثامن‌الائمه به اتمام برسد، می‌تواند بستر خوبی برای برگزاری مسابقات کشوری فراهم کند؛ این ورزشگاه به لحاظ طراحی و وسعت ویژگی‌های منحصر به فردی دارد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار