هشدار هواشناسی درباره ورود موج پیاپی سامانه‌ها؛ آغاز بارش‌ها از ساعاتی دیگر اعزام گسترده نیرو‌های امدادی برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌های دیزمار دستگیری یک پیمانکار شهرداری دورود به اتهام پرداخت رشوه ادعای دستکاری سامانه‌های بارشی علمی است؟ تهران شنبه و یکشنبه تعطیل می‌شود؟ مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان تا ۹ آذر تعطیل شد محدودیت‌های ترافیکی از ۵ تا ۸ آذرماه اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها در این استان/ ادارات از آذرماه دورکار می‌شوند انتقال ۲۹۲ زندانی افغانستانی از ایران نحوه انصراف از صندوق ذخیره فرهنگیان برنامه زمانی کنکور فرهنگیان ۱۴۰۵ از ثبت‌نام تا اعلام نتایج‌نهایی آزادراه تهران–شمال قفل شد / جزئیات محدودیت‌های ترافیکی  هوای تهران ۳ درجه سرد می‌شود/ احتمال بارش باران در ارتفاعات مرگ حیوان غول‌پیکر باغ وحش «سن‌دیگو» در ۱۴۱ سالگی + عکس اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده سابق مجلس به‌دلیل اظهارات کذب مدارس و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ تعطیل یا دورکار شدند؟

بدهی پرستاران به سرعت پرداخت می‌شود

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به موضوع پرداخت بدهی پرستاران گفت: به سرعت اینکار انجام می‌شود و اعتبار موردنظر در دولت تصویب شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۷ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 22
کد خبر: ۲۵۵۲۱۰
بدهی پرستاران به سرعت پرداخت می‌شود

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا ظفرقندی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به موضع پرداخت بدهی پرستاران اظهار کرد: این مسئله در هیئت دولت مطرح شده است  و با حمایت و کمک دکتر پزشکیان قرار شد در اسرع وقت این مشکل پرستاران و همکاران حل خواهد شد.

وی درباره زمان رفع مشکل اشاره شده در یک بازه زمانی کمتر از یک‌ ماه تصریح کرد: به سرعت اینکار انجام می‌شود و اعتبار مورد نظر در دولت تصویب شده است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار