پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

ادعای سنتکام درباه نابودی ۳ پهپاد یمنی

ادعای سنتکام درباه نابودی ۳ پهپاد یمنی ستاد مرکزی فرماندهی نیروهای آمریکایی در خاورمیانه مدعی انهدام ۳ پهپاد یمنی شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۳ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 23
کد خبر: ۲۵۵۲۳۵

به گزارش راهبرد معاصر،  از زمان آغاز جنگ غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ آمریکا در نقش بزرگترین حامی مالی، سیاسی، و تسلیحاتی رژیم صهیونیستی عمل کرده و حتی پا را از این مسئله فراتر گذاشته و با اعزام ناوهای هواپیمابر خود به منطقه، از این رژیم جعلی در برابر حملات هوایی محافظت کرده است.

 

بر این اساس، ستاد مرکزی فرماندهی نیروهای آمریکایی در خاورمیانه موسوم به سنتکام با صدور بیانیه‌ای مدعی هدف قرار دادن پهپادهای یمنی شد.

 

این ستاد در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) در این باره مدعی شد: طی ۲۴ ساعت گذشته نیروهای آمریکایی در خاورمیانه موفق به هدف قرار دادن ۲ پهپاد یمنی بر فراز دریای سرخ و یک پهپاد دیگر بر فراز مناطق تحت کنترل انصارالله یمن شد.

 

در ادامه این پیام آمده است: سنتکام بر این باور است این پهپادها تهدیدی مستقیم علیه نظامیان آمریکایی، ائتلاف بین المللی، و آزادی کشتیرانی بین المللی در منطقه بوده است. ما این عملیات‌ها را در راستای حفاظت از آزادی کشتیرانی در آب‌های بین المللی انجام دادیم.

 

تاکنون جنبش انصارالله یمن به ادعاهای مطرح شده از سوی سنتکام واکنشی نشان نداده است./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار