ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد

اجرای تمهیدات انتظامی تا بازگشت آخرین زائر به کشور

اجرای تمهیدات انتظامی تا بازگشت آخرین زائر به کشور فرمانده کل انتظامی کشور گفت: تا بازگشت آخرین زائران همان تمهیداتی را که در ابتدا حساب می‌کردیم را باید با دقت اجرا کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 23
کد خبر: ۲۵۵۲۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، سردار احمدرضا رادان، در قرارگاه اربعین حسینی فرماندهی انتظامی استان خوزستان که به صورت وبینار با مرزهای هفتگانه برگزار شد، افزود: بنده مأموریت اربعین حسینی را به نوعی طاعت و عبادت خدا می‌دانم و این خدمت نوعی از خدمت عارفانه است.

 

وی با بیان اینکه اگر با چشم دل گوش دهید صدای زنگ اتمام اربعین دارد می‌رسد، افزود: خدمت در اربعین حسینی از مرز عاشقانه با تسخیر و گره زدن دل به دستگاه حضرت اباعبدالله الحسین (ع) از طریق زائر آن به مرز عارفانه می‌رسد.

 

فرمانده کل انتظامی کشور خاطرنشان کرد: یکی از علما فرمودند اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ یعنی خداوند متعال نور آسمان و زمین است بعد وقتی می‌شود اِنَّ الحسینَ مِصباحُ الهُدی و سَفینةُ النَجاة این نور عرش تا فرش مستتر می‌شود در حضرت اباعبدالله الحسین و زینب (س) و بعد این نور چراغ راه می‌شود در حقیقت گره زدن از طریق اباعبدالله به حضرت باری تعالی است.

 

وی افزود: گره زدن از طریق زائر به اباعبدالله و به مقصد حضرت باری تعالی در تاسوعا و عاشورا فراهم می‌شود و تبلور آن در اربعین است.

 

سردار رادان تصریح کرد: جنس اربعین حسینی شوق کعبه است یعنی رسیدن به وصال حضرت حقی که نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ آن از مِصباحُ الهُدی و سَفینةُ النَجاة و پله رسیدن به کشتی زائر حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است پس این خدمت گوارای وجودتان باشد و ان‌شالله خداوند منان از همه به شایستگی قبول کند.

 

وی عنوان داشت: در این روزهای اندک باقی مانده سعی کنید از خدمت خالصانه غافل نشوید و بهره آخرت را در خدمت به زائران کسب کنید.

 

فرمانده کل انتظامی کشور اظهار داشت: تا بازگشت آخرین زائران همان تمهیداتی را که در ابتدا حساب می‌کردیم را باید با دقت اجرا کنیم./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار