ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم

سلامی: کل سپاه برای اربعین بسیج شد/ ‌تأمین امنیت در مرزها

سلامی: کل سپاه برای اربعین بسیج شد/ ‌تأمین امنیت در مرزها فرمانده کل سپاه پاسداران در جریان بازدید از پایانه شهید حاج قاسم سلیمانی مرز مهران، در جریان تردد زائران قرار گرفت و در بین زائران حسینی حضور یافت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۵ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 23
کد خبر: ۲۵۵۲۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی در جریان بازدید از مرز مهران با بیان اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچون سنوات گذشته، در بخش‌های مختلف حمل‌ونقل و ترابری، بهداشت و درمان و امداد، توزیع آب به زائران حسینی خدمت‌رسانی می‌کند، اظهار داشت: ‌بیمارستان صحرایی فاطمه‌الزهرا (س) نیروی زمینی کرمان ‌با مجموعه کاملی از اقدامات تشخیصی و درمانی به همراه کادر درمان، پزشکان و پرستاران مجرب در مرز مهران مستقر شده‌‌ است.

 

وی با بیان اینکه در تأمین و برقراری امنیت در پایانه‌ها و مناطق مرزی که در موضوع اربعین مأموریت دارند، استان ایلام خدمات ارزشمندی را در زمینه اسکان، حمل و نقل، بهداشت و درمان و هم در زمینه فرهنگی ارائه کرده است، افزو‌د:  کل سپاه نیز درگیر موضوع اربعین است و امیدواریم که زائران عزیز که محب و عاشق اهل بیت (سلام الله علیهم) هستند، زیارت دلچسب و دلنشین و سفری ایمن و با سلامت داشته باشند و ما نیز تا آخرین نفر آنان را بدرقه خواهیم کرد.

 

سرلشکر سلامی با بیان اینکه سپاه امیرالمؤمنین (ع) همه بضاعت و تمام امکانات خود اعم از ستاد و سپاه شهرستان‌ها را به صورت شبانه‌روزی در زمینه اربعین پای‌کار آورده‌ ‌ و در حال خدمت‌رسانی خالصانه و صادقانه به مردم هستند، تصریح کرد:‌ راه‌اندازی 72 موکب خدمت رسانی به زائران حسینی در سطح استان از جمله این کارهاست.

 

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه در زمینه تأمین امنیت، تیپ 11 امیرالمؤمنین(ع) خدمات ارزشمندی را در تعامل با فرماندهی انتظامی استان ارائه کرده‌ و فرماندهی سپاه استان نیز مسائل را به طور روزانه پیگیری می‌کند و کل سپاه استان را هم در این زمینه فعال کرده‌اند، گفت:‌ کل سپاه پاسداران نیز در این راستا بسیج شده است تا زائران سفر آسان و روانی را داشته باشند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار