پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

امروز آخرین روز تحویل ارز اربعین

امروز آخرین روز تحویل ارز اربعین امروز سوم شهریورماه آخرین روز تحویل ارز به متقاضیان ارز اربعین است و براساس اعلام بانک مرکزی از روز دوشنبه امکان عودت برخط ارز فراهم است
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 24
کد خبر: ۲۵۵۳۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، فروش ارز اربعین که از ۷ مرداد ماه آغاز شده بود تا امروز شنبه ۳ شهریور ادامه دارد و امروز آخرین روز تحویل ارز به متقاضیان و زائران اربعین است. براساس اعلام ستاد اربعین از ابتدای فروش ارز اربعین تا روز پنج‌شنبه هفته قبل، بیش از ۱ میلیون ۶۰۰ هزار نفر ارز خودشان را از طریق شبکه‌ی بانکی تهیه کرده‌اند. این در حالی است که در سال گذشته حدوداً یک میلیون نفر توانستند ارز خودشان را از طریق شبکه‌ی بانکی تهیه کنند.

 

طبق اعلام بانک مرکزی، ارائه ارز اربعین در سوم شهریور پایان می‌یابد و بعد از روز اربعین یعنی پنجم شهریور ماه تا ۲۱ شهریور امکان عودت این ارز هم فراهم شده است.

 

براین اساس کارشناس اداره پایش بازار ارز بانک مرکزی با اشاره به عرضه ۹۷ درصد ارز اربعین به صورت برخط توسط شبکه بانکی به متقاضیان گفت: پس از اتمام اربعین حسینی از روز ۵ تا ۲۱ شهریور ماه، امکان عودت ارز فراهم شده و زائران می‌توانند در صورت تمایل باقی ماندۀ ارز خود را از همان بانکی که تهیه کردند به نرخ روز مرکز مبادله ارز و طلای ایران به فروش برسانند.

 

به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، کامیار چگنی کارشناس اداره پایش بازار ارز بانک مرکزی با اشاره به اینکه از ابتدای فروش ارز اربعین در سالجاری تا امروز بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از شبکه بانکی ارز اربعین دریافت کرده اند، گفت: امسال با توجه به توسعه زیرساخت‌های لازم حدود ۹۷ درصد تهیۀ این ارزها به صورت برخط و از طریق سامانه‌های معرفی شده از سوی بانک‌های عامل بوده است.

 

کامیار چگنی با اعلام اینکه در سال گذشته در اربعین حسینی حدود یک میلیون نفر ارز دریافت کردند، تصریح کرد: امسال شاهد افزایش ۵۰ درصدی این میزان ارائه ارز از طریق شبکه بانکی هستیم. همچنین در سال گذشته نیمی از زائران ارز خود را به صورت برخط تهیه کرده بودند که این میزان در سالجاری به حدود ۹۷ درصد رسیده است.

 

وی در ادامه تأکید کرد: طی روزهای آینده در استان‌هایی که منتهی به مبادی خروجی کشور به مقصد کشور عراق هستند، بانک‌های عامل موظفند تا شعب کشیک داشته باشند و ارز مورد نیاز زائران را تأمین کنند.

 

کارشناس اداره پایش بازار ارز بانک مرکزی با بیان اینکه عرضه ارز اربعین تا یک روز قبل از اربعین حسینی به زائران ادامه دارد، بیان کرد: بعد از اربعین حسینی از روز ۵ تا ۲۱ شهریورماه نیز امکان عودت ارز از سوی زائران فراهم شده است. چنانچه زائران از زیارت برگشتند و تمایل داشتند، می‌توانند باقی ماندۀ ارز خود را از همان بانکی که تهیه کردند به نرخ روز مرکز مبادله ارز و طلای ایران به فروش برسانند.

 

لازم به ذکر است فروش ارز اربعین امسال به دو شیوه آن‌لاین و حضوری انجام شد و براین‌اساس ارز اربعین در ۳۰۲ شعبه بانک ملی ایران، ۲۰۰۷ شعبه و باجه پست‌بانک، ۲۸۰ شعبه بانک ملت، ۲۲۱ شعبه بانک صادرات، ۱۸۹ شعبه بانک سپه، ۱۰۶ شعبه بانک تجارت و ۶۳ شعبه بانک پارسیان به زوار اربعین حسینی (ع) ارائه می‌شود.

 

گفتنی است بیشترین ارز اربعین به زائرین حسینی ابتدا توسط بانک ملی، سپس پست بانک و پس از آن توسط بانک سپه عرضه شده است.


بانک‌های صادرات، ملت، تجارت و پارسیان نیز در رتبه‌های بعدی عرضه ارز اربعین قرار دارند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار