هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا یکشنبه تا روز چهارشنبه؛ هشدار بارش برف و باران یوتیوبر پر سر و صدا دستگیر شد/ ۳ سال حبس برای شکارچی بلاگر

فردا آخرین روز پروازهای طرح اربعین

مقام مسئول سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه فردا آخرین روز پروازهای طرح سفرهای زیارتی اربعین حسینی است، گفت: تا روز اربعین ۱۳۳۶ پرواز توسط شرکت‌های هواپیمایی از ۱۲ فرودگاه کشور به نجف و بغداد انجام شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 21
کد خبر: ۲۵۵۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضا جعفرزاده اظهار داشت: طرح سفرهای هوایی اربعین از 17 مهر آغاز شد و تا 30 مهر ادامه دارد.

 

مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: از 17 مهر تا روز اربعین (27 مهر) 1336 پرواز عتبات توسط شرکت‌های هواپیمایی انجام شد و این پروازها تا پایان وقت روز 30 مهر ماه ادامه دارد، اگرچه پروازهای برنامه‌ای شرکت‌های هواپیمایی مثل سابق انجام می‌شود.

 

وی افزود: از 1336 پرواز مذکور تعداد 1244 پرواز به نجف و 92 پرواز به بغداد بود، این پروازها توسط 11 شرکت هواپیمایی از 12 فرودگاه کشور انجام شد.

 

جعفرزاده با تاکید بر اینکه تعداد پروازهای طرح اربعین از 1500 پرواز عبور خواهد کرد، گفت:‌ انجام این پروازها در شرایط فعلی موفقیتی برای دست اندرکاران صنعت تلقی می‌شود، البته چند مورد تأخیر نیز در فرودگاه نجف داشتیم که به دلیل ترافیک این فرودگاه و ‌نقص فنی 2 الی 3 فروند از این هواپیماها بود.

 

وی تأکید کرد: این موفقیت‌ها مرهون هماهنگی‌های صورت گرفته بین دستگاه‌های نظارتی، نیروهای امنیتی و انتظامی، گمرک و حراست فرودگاه‌ها، سازمان هواپیمایی کشوری، شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران و شرکت‌های هواپیمایی، است.

 

مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری ضمن قدردانی از همکاری زائران در انجام مناسب پرواز اربعین گفت: سازمان هواپیمایی کشوری آماری که بابت گزارش‌های مردمی تخلفات صورت گرفته ثبت شده است را بررسی کرد و با متخلفان برخورد قانونی داشت.

 

بنابراین گزارش برای تاریخ‌های 20 تا 30 مهرماه امسال، نرخ بلیت پروازهای تهران ـ نجف ـ تهران و تهران ـ بغداد ـ تهران 2.2 میلیون تومان و نرخ بلیت مشهد ـ نجف ـ مشهد و مشهد ـ بغداد ـ مشهد 2.8 میلیون تومان تعیین شده است، نرخ بلیت سایر شهرستان‌ها هم در مسیرهای نجف و بغداد مشابه نرخ تهران به نجف و بغداد است؛ نرخ بلیت‌های یکطرفه در مسیرهای تهران ـ نجف یک میلیون و 100 هزار تومان و در مسیر مشهد ـ نجف یک میلیون و 400 هزار تومان تعیین شده است.

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار