معاون فرمانداری تهران: روند طرد اتباع غیرمجاز کند شده است پهپاد ایرانی که ابرها را به گریه می‌اندازد هفته آینده ایران غرق در باران می‌شود! ۱۵ مجرم در یک هفته هدف گلوله پلیس قرار گرفتند رئیس قوه قضائیه: "بی‌عفتی و بی‌حجابی" دیگر نباید ادامه یابد/ هیچ‌کس وضع موجود را نمی‌پسند‌د سخنگوی قوه قضائیه: پیشگیری اجتماعی را از سرچشمه‌ها آغاز کنیم وزیر علوم: بسیاری از پروژه‌های دانشجویی به تجاری‌سازی رسیده‌اند هیاهوی بلک فرایدی در شمال ایران/ جمعه سیاه چگونه پول شما را می‌بلعد؟ تنفس هوای ناسالم برای گروه‌های حساس در تهران اعمال ممنوعیت تردد حتی برای دارندگان طرح ترافیک وزیر آموزش و پرورش: این وزارتخانه در ۴۶ سال گذشته اولویت دولت‌ها نبوده فراخوان استخدام در فراجا + شرایط  صدور هشدار جدید هواشناسی؛ آغاز تشدید آلودگی هوا در ۹ کلانشهر از فردا خبر خوش برای متقاضیان دریافت مجوز وکالت رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: تهران در شدیدترین اپیزود آلودگی هوا قرار دارد آناکوندای ۱۲ میلیون‌ساله؛ مار غول‌پیکری که هرگز کوچک نشد

فردا آخرین روز پروازهای طرح اربعین

مقام مسئول سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه فردا آخرین روز پروازهای طرح سفرهای زیارتی اربعین حسینی است، گفت: تا روز اربعین ۱۳۳۶ پرواز توسط شرکت‌های هواپیمایی از ۱۲ فرودگاه کشور به نجف و بغداد انجام شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 21
کد خبر: ۲۵۵۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضا جعفرزاده اظهار داشت: طرح سفرهای هوایی اربعین از 17 مهر آغاز شد و تا 30 مهر ادامه دارد.

 

مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: از 17 مهر تا روز اربعین (27 مهر) 1336 پرواز عتبات توسط شرکت‌های هواپیمایی انجام شد و این پروازها تا پایان وقت روز 30 مهر ماه ادامه دارد، اگرچه پروازهای برنامه‌ای شرکت‌های هواپیمایی مثل سابق انجام می‌شود.

 

وی افزود: از 1336 پرواز مذکور تعداد 1244 پرواز به نجف و 92 پرواز به بغداد بود، این پروازها توسط 11 شرکت هواپیمایی از 12 فرودگاه کشور انجام شد.

 

جعفرزاده با تاکید بر اینکه تعداد پروازهای طرح اربعین از 1500 پرواز عبور خواهد کرد، گفت:‌ انجام این پروازها در شرایط فعلی موفقیتی برای دست اندرکاران صنعت تلقی می‌شود، البته چند مورد تأخیر نیز در فرودگاه نجف داشتیم که به دلیل ترافیک این فرودگاه و ‌نقص فنی 2 الی 3 فروند از این هواپیماها بود.

 

وی تأکید کرد: این موفقیت‌ها مرهون هماهنگی‌های صورت گرفته بین دستگاه‌های نظارتی، نیروهای امنیتی و انتظامی، گمرک و حراست فرودگاه‌ها، سازمان هواپیمایی کشوری، شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران و شرکت‌های هواپیمایی، است.

 

مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری ضمن قدردانی از همکاری زائران در انجام مناسب پرواز اربعین گفت: سازمان هواپیمایی کشوری آماری که بابت گزارش‌های مردمی تخلفات صورت گرفته ثبت شده است را بررسی کرد و با متخلفان برخورد قانونی داشت.

 

بنابراین گزارش برای تاریخ‌های 20 تا 30 مهرماه امسال، نرخ بلیت پروازهای تهران ـ نجف ـ تهران و تهران ـ بغداد ـ تهران 2.2 میلیون تومان و نرخ بلیت مشهد ـ نجف ـ مشهد و مشهد ـ بغداد ـ مشهد 2.8 میلیون تومان تعیین شده است، نرخ بلیت سایر شهرستان‌ها هم در مسیرهای نجف و بغداد مشابه نرخ تهران به نجف و بغداد است؛ نرخ بلیت‌های یکطرفه در مسیرهای تهران ـ نجف یک میلیون و 100 هزار تومان و در مسیر مشهد ـ نجف یک میلیون و 400 هزار تومان تعیین شده است.

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار