غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز

پزشکیان در مراسم معارفه وزیر راه و شهرسازی: با هیچکس دعوا نداریم | هرکس برای سربلندی ایران تلاش کند با دولت است

پزشکیان در مراسم معارفه وزیر راه و شهرسازی: با هیچکس دعوا نداریم | هرکس برای سربلندی ایران تلاش کند با دولت است مسعود پزشکیان با بیان اینکه باید به توانمندان کشور با هر سلیقه و هر جنسیتی احترام بگذاریم، اظهار کرد: ما با هیچکس دعوا نداریم؛ هر شخصی در این مملکت برای عزت و سربلندی این کشور تلاش کند، با دولت است حتی اگر به ما ناسزا بگوید.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۳ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 26
کد خبر: ۲۵۵۵۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان در آیین تکریم و معارفه وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ما باید برترین و الگو باشیم، اظهار کرد: این نگاه تمام نخواهد شد، چون با آن زندگی می‌کنیم. وقتی قرار است الگو باشیم، روند فعلی پذیرفتنی نخواهد بود.

وی افزود: اگر قرار است بهترین باشیم، باید محصولاتی بسازیم که قدرت رقابت با محصولات خارجی را داشته باشد. به عنوان یک ایرانی دوست دارم بهترین شهر‌ها و راه‌ها را داشته باشیم. انسان از زمانی که متولد می‌شود به دنبال بی‌نهایت و بهترین‌شدن است؛ باید تا زمانی که زنده‌ایم راه را درست طی کنیم و آن را فراموش نکنیم.

رئیس‌جمهوری با تاکید بر اینکه باید بدانیم می‌خواهیم چه کار کنیم و باید توان و امکانات خود را بسنجیم و از آن اطلاع داشته باشیم، تصریح کرد: باید برای پیشرفت، تعادل بین منابع، نیرو‌ها و مصارف را برقرار کنیم؛ تهران توان ادامه زندگی را ندارد؛ با شرایط فعلی ادامه زندگی در تهران غیرممکن است. آب تهران از کجا تامین می‌شود؟ منابع تهران از کجا می‌آید؟ قطعا با این شرایط از طبیعت، سیلی خواهیم خورد.

پزشکیان با بیان اینکه همه دولت‌ها متعلق به همین نظام هستند، یادآور شد: باید به توانمندان کشور با هر سلیقه و هر جنسیتی احترام بگذاریم. در برخی موارد، دولتی روی کار می‌آید و اعلام می‌کند که همه مدیران گذشته فاسد هستند و باید بروند؛ این کار درست و شدنی نیست. ما با هیچکس دعوا نداریم؛ با همه ایرانیان که برای ایران تلاش کنند، دوست هستیم و از آنها پشتیبانی خواهیم کرد.

وی گفت: هر شخصی در این مملکت برای عزت و سربلندی این کشور تلاش کند، با دولت است حتی اگر به ما ناسزا بگوید. اگر با هم وفاق داشته باشیم و به نخبگان و دانشمندان کشور احترام بگذاریم رو به جلو خواهیم رفت. هر شخصی برای این مملکت کار کند، باید حمایت شود. باید به او اجازه بدهیم تا خلاقیت و نوآوری خودش را برای پیشرفت کشور به کار بگیرد./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار