پزشکیان: دستیابی به فناوری کوانتوم ضروری است برگشت بخش دوم لایحه بودجه به مجلس به دلیل برخی ابهامات و اشکالات دانشجویان فردا با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند توضیحات سخنگوی سپاه پاسداران در خصوص اظهارات محسن رفیق‌دوست فرماندار تهران: تجمع مقابل مجلس فاقد مجوز قانونی است بازدید سرزده رئیس‌جمهور از مرکز ترک اعتیاد سروش و افطار با مددجویان کمپ توضیحات دفتر محسن رفیق‌دوست درباره یک مصاحبه جنجالی سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات شورا‌ها سال ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد برنامه‌ریزی برای تربیت ۵۰۰ هزار نیرو در حوزه هوش مصنوعی سردار قاآنی: حرکت در مسیر حق محصول مقاوم بودن است سرلشکر سلامی: مقاومت تنها راه نجات از بردگی و اسارت است دریادار ایرانی: رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین باعث امنیت منطقه است ترور نافرجام جانشین اطلاعات فراجا سیب و سوران سرلشکر سلامی: مأمور به پیروزی هستیم/سپاه پیچیده‌ترین نبرد‌های تاریخ را با موفقیت اجرا کرده است پزشکیان: هرگونه تنش، ناآرامی و درگیری را به ضرر خود، منطقه و جهان می‌دانیم

پزشکیان در مراسم معارفه وزیر راه و شهرسازی: با هیچکس دعوا نداریم | هرکس برای سربلندی ایران تلاش کند با دولت است

مسعود پزشکیان با بیان اینکه باید به توانمندان کشور با هر سلیقه و هر جنسیتی احترام بگذاریم، اظهار کرد: ما با هیچکس دعوا نداریم؛ هر شخصی در این مملکت برای عزت و سربلندی این کشور تلاش کند، با دولت است حتی اگر به ما ناسزا بگوید.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۳ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 26
کد خبر: ۲۵۵۵۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان در آیین تکریم و معارفه وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ما باید برترین و الگو باشیم، اظهار کرد: این نگاه تمام نخواهد شد، چون با آن زندگی می‌کنیم. وقتی قرار است الگو باشیم، روند فعلی پذیرفتنی نخواهد بود.

وی افزود: اگر قرار است بهترین باشیم، باید محصولاتی بسازیم که قدرت رقابت با محصولات خارجی را داشته باشد. به عنوان یک ایرانی دوست دارم بهترین شهر‌ها و راه‌ها را داشته باشیم. انسان از زمانی که متولد می‌شود به دنبال بی‌نهایت و بهترین‌شدن است؛ باید تا زمانی که زنده‌ایم راه را درست طی کنیم و آن را فراموش نکنیم.

رئیس‌جمهوری با تاکید بر اینکه باید بدانیم می‌خواهیم چه کار کنیم و باید توان و امکانات خود را بسنجیم و از آن اطلاع داشته باشیم، تصریح کرد: باید برای پیشرفت، تعادل بین منابع، نیرو‌ها و مصارف را برقرار کنیم؛ تهران توان ادامه زندگی را ندارد؛ با شرایط فعلی ادامه زندگی در تهران غیرممکن است. آب تهران از کجا تامین می‌شود؟ منابع تهران از کجا می‌آید؟ قطعا با این شرایط از طبیعت، سیلی خواهیم خورد.

پزشکیان با بیان اینکه همه دولت‌ها متعلق به همین نظام هستند، یادآور شد: باید به توانمندان کشور با هر سلیقه و هر جنسیتی احترام بگذاریم. در برخی موارد، دولتی روی کار می‌آید و اعلام می‌کند که همه مدیران گذشته فاسد هستند و باید بروند؛ این کار درست و شدنی نیست. ما با هیچکس دعوا نداریم؛ با همه ایرانیان که برای ایران تلاش کنند، دوست هستیم و از آنها پشتیبانی خواهیم کرد.

وی گفت: هر شخصی در این مملکت برای عزت و سربلندی این کشور تلاش کند، با دولت است حتی اگر به ما ناسزا بگوید. اگر با هم وفاق داشته باشیم و به نخبگان و دانشمندان کشور احترام بگذاریم رو به جلو خواهیم رفت. هر شخصی برای این مملکت کار کند، باید حمایت شود. باید به او اجازه بدهیم تا خلاقیت و نوآوری خودش را برای پیشرفت کشور به کار بگیرد./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر