پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟

زنگنه: برخی شرکت‌های پتروشیمی برای واریز ارز صادراتی بازی درمی‌آورند

وزیر نفت گفت: بیش از ۹۵درصد شرکت‌های پتروشیمی‌ در بازگرداندن ارز بسیار خوب عمل می‌کنند و تنها چند شرکت، به‌اصطلاح، بازی در می‌آورند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۵ - ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 21
کد خبر: ۲۵۵۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت در گفت‌وگویی درباره عدم پرداخت 6 هزار میلیارد تومان بودجه به شهرداری‌ها برای تهیه قیر مطابق قانون برنامه بودجه، گفت: وزارت نفت با واریز این میزان از بودجه به خزانه کشور وظیفه خود را به‌خوبی انجام داده و شهرداری‌ها باید به‌دنبال تخصیص این بودجه مطابق قانون برنامه و بودجه سال جاری باشند و از اینجا به بعد، مسئله آن در حیطه وظایف وزارت نفت نیست، وظیفه ما واریز پول از مجرای مشخصی به حساب خزانه کل کشور بود که این وظیفه انجام شده است.

 

زنگنه، که به‌تازگی از شرکت‌های پتروشیمی‌ به‌‌عنوان خط مقدم جنگ اقتصادی یاد کرده، در این باره توضیح داد: صادرات پتروشیمی‌ها و بازگشت ارز حاصل از این صادرات به کشور به‌خوبی انجام می‌شود.

 

وزیر نفت که با خبرگزاری خانه ملت گفت‌وگو کرده است، خاطرنشان کرد: به‌‌عنوان کسی که از جناب رئیس‌جمهور مسئولیت کنترل نحوه بازگشت ارز شرکت‌های پتروشیمی را به‌عهده دارم، باید بگویم که بیش از 95 درصد شرکت‌های پتروشیمی‌ در بازگرداندن ارز بسیار خوب عمل می‌کنند و تنها چند شرکت، به‌اصطلاح، بازی در می‌آورند که برای پیگیری به دستگاه‌های نظارتی معرفی شده‌اند، اما پتروشیمی‌های بزرگ و اصلی مانند هلدینگ خلیج فارس، هلدینگ پارسیان و هلدینگ تاپیکو خیلی خوب عمل می‌کنند.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار