گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند وزیر خارجه فرانسه: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین مصمم هستیم واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود

آمریکا شهرک نشینان صهیونیست را تحریم کرد

وزارت خارجه آمریکا مدعی وضع تحریم علیه شهرک نشینان و نهاد‌های صهیونیستی شد که در کرانه باختری مرتکب خشونت علیه فلسطینیان شده اند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۳ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 28
کد خبر: ۲۵۵۷۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت خارجه آمریکا مدعی شد که شهرک نشینان صهیونیستی که درکرانه باختری دست به خشونت زده را تحریم کرده است.

وزارت خارجه آمریکا روز چهارشنبه در بیانیه‌ای مدعی شد که سازمان صهیونیستی هاشومر یوش و هماهنگ کننده شهرک سازی «یتظار» را به دلیل دخالت در خشونت علیه فلسطینیان تحریم کرده است.

در این بیانیه ادعا می‌شود که کابینه رژیم صهیونیستی باید هر فرد یا نهادی را که مسئول خشونت علیه غیرنظامیان در کرانه باختری هستند، پاسخگو کند.

این ادعا‌ها همزمان با تجاوز گسترده ارتش رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری و شهادت جمعی از فلسطینیان این منطقه اعلام شد.

هلال احمر فلسطین با صدور بیانیه‌ای از شهادت ۱۱ فلسطینی و زخمی‌شدن ۲۲ نفر دیگر در حمله گسترده ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف کرانه باختری خبر داد.

علاوه بر این منابع خبری از تداوم درگیری میان نظامیان متجاوز ارتش رژیم صهیونیستی و مبارزان مقاومت فلسطین در داخل اردوگاه‌های جنین و نور شمس خبر می‌دهند.

خبرنگار الجزیره گزارش داد که در میان تداوم محاصره اردوگاه جنین از سوی نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی، جریان برق در چندین محله این اردوگاه قطع شده است.

منابع رسانه‌ای اعلام کردند که نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی خودرو‌های آمبولانس فلسطینی را متوقف و بازرسی می‌کنند و مانع از انجام وظایف آنان می‌شوند. / العربیه

کلمات کلیدی: صهیونیست تحریم
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار