ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

گانتز: متوقف کردن ایران ضرورت استراتژیک مشترک آمریکا و اسرائیل است

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی که برای دیدار و گفت‌وگو با مقام‌های آمریکایی درباره آنچه امنیت این رژیم خوانده شده، به واشنگتن سفر کرده، گفت در حالی که آمریکا در تلاش برای بازگشت به توافق هسته‌ای با ایران است، در این مسئله درگیر خواهد ماند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 04
کد خبر: ۹۰۵۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی که برای دیدار و گفت‌وگو با مقام‌های آمریکایی درباره آنچه امنیت این رژیم خوانده شده، به واشنگتن سفر کرده، گفت در حالی که آمریکا در تلاش برای بازگشت به توافق هسته‌ای با ایران است، در این مسئله درگیر خواهد ماند.

او در جمع خبرنگاران پیش از دیدار با «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا مدعی شد برنامه هسته‌ای ایران و سایر اقدامات آن «تهدیدی موجودیتی» برای اسرائیل است و افزود: متوقف کردن ایران قطعاً نیاز استراتژیک مشترک رژیم صهیونیستی و آمریکا و سایر کشورها است.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در دیدارش با آستین در مقر وزارت دفاع آمریکا هم ادعا کرد: گفت‌وگوهای ما برای اطمینان از این که هر توافقی به طور موثر هدف خود در دور نگه داشتن ایران از تسلیحات اتمی را برآورده کند، بسیار مهم است. قطعاً با توجه به دامنه تهدیدات، اسرائیل باید همیشه اطمینان داشته باشد که توانایی حفاظت از خود را دارد.

گانتز در ادامه با تکرار آنچه بایدن گفت‌وگوی پشت درهای بسته و نه به صورت علنی در ارتباط با هر اختلافی با رژیم صهیونیستی خوانده، گفت: ما به این گفت‌وگوی استراتژیک مهم در مباحث خصوصی ادامه می‌دهیم، البته نه در رسانه‌ها و به روشی تحریک آمیز.

وزیر دفاع آمریکا هم در در این دیدار گفته کشورش به حفظ «حاشیه برتری نظامی» اسرائیل در منطقه متعهد است.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید هم درباره ایران گفت‌وگو کرده است.

وی عصر پنجشنبه در توییتر پیامی از دیدارش با جیک سالیوان منتشر کرد و نوشت: «درباره ضرورت تقویت ثبات منطقه‌ای از طریق متوقف کردن ستیزه‌جویی ایران رایزنی کردیم.»

در ماه‌های گذشته، رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا کارگروهی به ریاست مقام‌های شورای امنیت داخلی دو طرف برای هماهنگی سیاست‌ها در قبال ایران تشکیل داده و جلساتی را در چارچوب آن برگزار کرده‌اند.

سفر گانتز در شرایطی انجام شده که «بنیامین نتانیاهو» در آستانه از دست‌دادن کرسی نخست‌وزیری این رژیم قرار دارد و به هر طریقی تلاش می‌کند مانع این اتفاق شود. 

روایت یک رسانه آمریکایی از دیدار «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با متحدان سیاسی‌اش حاکی است او در تلاش برای اجتناب از شکست بار دیگر به مسئله‌های «برجام» و ایران» چنگ انداخته است. 

پایگاه «آکسیوس» می‌گوید در این جلسه که عصر پنجشنبه برگزار شده خط موضع‌گیری‌های متحدانش را برای ابراز مخالفت با «نفتالی بنت» و تلاش برای منصرف کردن اعضای حزب او از رأی به کابینه جدید مشخص کرده است. خطی که بنیامین نتانیاهو مشخص کرده این است که متحدان سیاسی او باید تأکید کنند نفتالی بنت توانایی ایستادگی در برابر سیاست‌های «جو بایدن» در قبال ایران و یا کاستن از فشار آمریکا در خصوص فلسطین را ندارد./خبرگزاری فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار