موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج

واریز یک میلیون تومان علی‌الحساب متناسب سازی به حساب بازنشستگان

واریز یک میلیون تومان علی‌الحساب متناسب سازی به حساب بازنشستگان مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: یک میلیون تومان علی‌الحساب متناسب سازی تیرماه درحال واریز به حساب بازنشستگان کشوری است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۸ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 28
کد خبر: ۲۵۵۷۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، جعفر داداشی مدیرکل روابط عمومی و اموربین الملل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: واریز مبلغ یک میلیون تومان بابت علی الحساب متناسب سازی تیر ماه ۱۴۰۳ امروز پس از تخصیص اعتبار لازم به حساب بازنشستگان کشوری مشمول، آغاز شده است.

داداشی گفت: بر اساس دستورالعمل دولت چهاردهم، مبلغ یک میلیون تومان بابت علی الحساب متناسب سازی تیرماه ۱۴۰۳ امروز ۱۴۰۳/۰۶/۰۷ پس از تخصیص اعتبار لازم از سوی سازمان برنامه و بودجه و خزانه داری کل کشور به حساب حقوقی همه بازنشستگان مشمول واریز شد.

به گفته وی، براساس تصویب نامه شماره ۵۶۳۰۶ مورخ سوم تیرماه ۱۴۰۳ هیأت محترم وزیران و به استناد اصل ۱۳۸ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و همچنین در اجرای بند (ر) تبصره (۶) و بند (د) تبصره (۱۵) قانون بودجه ۱۴۰۳، واریز مبلغ یک میلیون تومان به حساب حقوقی هر یک از بازنشستگان کشوری مشمول بابت «علی الحساب همسان سازی ۱۴۰۳» از امروز (چهارشنبه) آغاز شده و تا ساعات پایانی امشب به حساب همه بازنشستگان مشمول واریز می‌شود.

لازم به یادآوری است، پیش از این نیز مبلغ سه میلیون تومان بابت سه ماهه ابتدای سال از فروردین تا خرداد ماه ۱۴۰۳ در ۶ تیر ماه واریز شده است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار