غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

فرمانده نیروی زمینی ارتش رژیم صهیونیستی هم استعفا کرد

فرمانده نیروی زمینی ارتش رژیم صهیونیستی نیز در بحبوحه حملات حزب‌الله لبنان و ناکامی‌های دنباله‌دار یگان‌های رژیم صهیونیستی در دفع این حملات، از سمت خود استعفا کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۳ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 03
کد خبر: ۲۵۶۲۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، تمیر یاداری، فرمانده نیروی زمینی ارتش رژیم صهیونیستی از سمتش استعفا کرد. این اقدام در پی حملات موشکی گسترده حزب‌الله لبنان به مناطق شمالی اراضی اشغالی صورت گرفته است.

 

براساس اعلام ارتش رژیم صهیونیستی، هرزی هالوی، رئیس ستاد ارتش و همچنین یوآف گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با درخواست استعفای یاداری موافقت کرده‌اند.

 

یاداری طی سه سال اخیر فرماندهی نیروی زمینی ارتش اسرائیل را برعهده داشت. تایمزآواسرائیل نوشته است که او تا زمان تعیین جایگزین، در سمتش باقی خواهد ماند. به ادعای این رسانه صهیونیستی، یاداری، مسائل شخصی را دلیل استعفای خود عنوان کرده است!

 

ارتش رژیم صهیونیستی اضافه کرد: یاداری فعلاً به مرخصی خواهد رفت و سپس نامزدی خود را برای «مناصب قابل توجه» در ارتش اعلام خواهد کرد!

 

استعفای یاداری در بحبوحه حملات گسترده موشکی حزب‌الله به مناطق شمالی سرزمین‌های اشغالی انجام شده است.

 

تارنمای صهیونیستی «والا» چند روز پیش نوشت که «پس از حدود ۱۱ ماه از آغاز جنگ، بخش اطلاعاتی که به عنوان یکی از مسئولان اصلی شکست هفتم اکتبر پارسال معرفی شده بود، شاهد یک تحول دیگر است و به نظر می‌رسد که سرتیپ یوسی شاریئل، فرمانده واحد ۸۲۰۰، بزرگترین واحد جمع‌آوری اطلاعات ارتش اسرائیل، قصد دارد در هفته‌های آینده پایان مأموریت خود را اعلام کند.»

 

برخی منابع در روزهای اخیر و در پی عملیات اربعین جنبش مقاومت اسلامی حزب‌الله لبنان، از ناپدید شدن وی خبر داده و برخی منابع دیگر، اخباری را درباره کشته شدن شاریئل منتشر کرده بودند./ مهر

ارسال نظر