ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

فرمانده نیروی زمینی ارتش رژیم صهیونیستی هم استعفا کرد

فرمانده نیروی زمینی ارتش رژیم صهیونیستی هم استعفا کرد فرمانده نیروی زمینی ارتش رژیم صهیونیستی نیز در بحبوحه حملات حزب‌الله لبنان و ناکامی‌های دنباله‌دار یگان‌های رژیم صهیونیستی در دفع این حملات، از سمت خود استعفا کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۳ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 03
کد خبر: ۲۵۶۲۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، تمیر یاداری، فرمانده نیروی زمینی ارتش رژیم صهیونیستی از سمتش استعفا کرد. این اقدام در پی حملات موشکی گسترده حزب‌الله لبنان به مناطق شمالی اراضی اشغالی صورت گرفته است.

 

براساس اعلام ارتش رژیم صهیونیستی، هرزی هالوی، رئیس ستاد ارتش و همچنین یوآف گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با درخواست استعفای یاداری موافقت کرده‌اند.

 

یاداری طی سه سال اخیر فرماندهی نیروی زمینی ارتش اسرائیل را برعهده داشت. تایمزآواسرائیل نوشته است که او تا زمان تعیین جایگزین، در سمتش باقی خواهد ماند. به ادعای این رسانه صهیونیستی، یاداری، مسائل شخصی را دلیل استعفای خود عنوان کرده است!

 

ارتش رژیم صهیونیستی اضافه کرد: یاداری فعلاً به مرخصی خواهد رفت و سپس نامزدی خود را برای «مناصب قابل توجه» در ارتش اعلام خواهد کرد!

 

استعفای یاداری در بحبوحه حملات گسترده موشکی حزب‌الله به مناطق شمالی سرزمین‌های اشغالی انجام شده است.

 

تارنمای صهیونیستی «والا» چند روز پیش نوشت که «پس از حدود ۱۱ ماه از آغاز جنگ، بخش اطلاعاتی که به عنوان یکی از مسئولان اصلی شکست هفتم اکتبر پارسال معرفی شده بود، شاهد یک تحول دیگر است و به نظر می‌رسد که سرتیپ یوسی شاریئل، فرمانده واحد ۸۲۰۰، بزرگترین واحد جمع‌آوری اطلاعات ارتش اسرائیل، قصد دارد در هفته‌های آینده پایان مأموریت خود را اعلام کند.»

 

برخی منابع در روزهای اخیر و در پی عملیات اربعین جنبش مقاومت اسلامی حزب‌الله لبنان، از ناپدید شدن وی خبر داده و برخی منابع دیگر، اخباری را درباره کشته شدن شاریئل منتشر کرده بودند./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار