شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

ترامپ: کاملا حق داشتم که در انتخابات ۲۰۲۰ مداخله کنم!

رئیس جمهور سابق آمریکا مدعی شد که برای مداخله در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ این کشور، کاملا محق بوده است!
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 03
کد خبر: ۲۵۶۲۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا که به تلاش برای برگرداندن نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ این کشور متهم است، می‌گوید که برای مداخله در انتخابات آن سال، «کاملا محق» بوده است.

 

ترامپ در گفت‌وگو با فاکس‌نیوز گفت: کجا شنیده‌اید کسی را به مداخله در انتخابات ریاست جمهوری‌ای متهم کنند که برای آن (مداخله) کاملاً محق بوده است؟

 

کیفرخواستی صادرشده علیه ترامپ، او را به فریب دادن مردم و تلاش برای جلوگیری از تایید پیروزی جو بایدن در کنگره و همچنین محروم کردن رای‌دهندگان از حق انتخابات عادلانه متهم کرده است. او ماه گذشته با کیفرخواست اصلاح‌شده فدرال با اتهام تلاش غیر قانونی برای برگرداندن نتیجه انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا روبه‌رو شد.

 

حامیان ترامپ در پی ادعای وی مبنی بر پیروزی در انتخابات، ششم ژانویه ۲۰۲۱ در تلاشی ناموفق برای جلوگیری از تایید پیروزی بایدن در کنگره آمریکا، به ساختمان این نهاد یورش بردند.

 

ترامپ در ایالت جورجیا نیز به تخلفاتی مشابه و همچنین «زدوبند» با اعضای گروه‌های جرایم سازمان‌یافته متهم شده است؛ این اتهام در صورت اثبات، بالغ بر ۲۰ سال زندان در پی دارد.

 

رئیس جمهور سابق آمریکا که هم‌اکنون نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست جمهور ۲۰۲۴ این کشور نیز محسوب می‌شود، به این موضوع اشاره نکرده است که در صورت پیروزی کامالا هریس، معاون رئیس جمهور و نامزد دموکرات‌ها در انتخابات پنجم نوامبر، آیا نتیجه انتخابات را بدون قیدوشرط خواهد پذیرفت یا خیر!

 

ستاد انتخاباتی هریس در واکنش به اظهارات اخیر ترامپ در فاکس‌نیوز اعلام کرد که اظهارات قلبی و فعلی ترامپ به وضوح نشان داد که او خود را بالاتر از قانون می‌داند. ترامپ حالا مدعی است که برای مداخله در انتخابات ۲۰۲۰ کاملاً محق بوده است. قطعاً اینطور نیست./ مهر

ارسال نظر