دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

ترامپ: کاملا حق داشتم که در انتخابات ۲۰۲۰ مداخله کنم!

رئیس جمهور سابق آمریکا مدعی شد که برای مداخله در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ این کشور، کاملا محق بوده است!
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 03
کد خبر: ۲۵۶۲۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا که به تلاش برای برگرداندن نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ این کشور متهم است، می‌گوید که برای مداخله در انتخابات آن سال، «کاملا محق» بوده است.

 

ترامپ در گفت‌وگو با فاکس‌نیوز گفت: کجا شنیده‌اید کسی را به مداخله در انتخابات ریاست جمهوری‌ای متهم کنند که برای آن (مداخله) کاملاً محق بوده است؟

 

کیفرخواستی صادرشده علیه ترامپ، او را به فریب دادن مردم و تلاش برای جلوگیری از تایید پیروزی جو بایدن در کنگره و همچنین محروم کردن رای‌دهندگان از حق انتخابات عادلانه متهم کرده است. او ماه گذشته با کیفرخواست اصلاح‌شده فدرال با اتهام تلاش غیر قانونی برای برگرداندن نتیجه انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا روبه‌رو شد.

 

حامیان ترامپ در پی ادعای وی مبنی بر پیروزی در انتخابات، ششم ژانویه ۲۰۲۱ در تلاشی ناموفق برای جلوگیری از تایید پیروزی بایدن در کنگره آمریکا، به ساختمان این نهاد یورش بردند.

 

ترامپ در ایالت جورجیا نیز به تخلفاتی مشابه و همچنین «زدوبند» با اعضای گروه‌های جرایم سازمان‌یافته متهم شده است؛ این اتهام در صورت اثبات، بالغ بر ۲۰ سال زندان در پی دارد.

 

رئیس جمهور سابق آمریکا که هم‌اکنون نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست جمهور ۲۰۲۴ این کشور نیز محسوب می‌شود، به این موضوع اشاره نکرده است که در صورت پیروزی کامالا هریس، معاون رئیس جمهور و نامزد دموکرات‌ها در انتخابات پنجم نوامبر، آیا نتیجه انتخابات را بدون قیدوشرط خواهد پذیرفت یا خیر!

 

ستاد انتخاباتی هریس در واکنش به اظهارات اخیر ترامپ در فاکس‌نیوز اعلام کرد که اظهارات قلبی و فعلی ترامپ به وضوح نشان داد که او خود را بالاتر از قانون می‌داند. ترامپ حالا مدعی است که برای مداخله در انتخابات ۲۰۲۰ کاملاً محق بوده است. قطعاً اینطور نیست./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار