اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

فرماندار سابق نیوجرسی: ترامپ اعتبار خود را زیر سوال برد

فرماندار سابق نیوجرسی: ترامپ اعتبار خود را زیر سوال برد فرماندار سابق ایالت نیوجرسی ضمن انتقاد از اقدام رئیس‌جمهور آمریکا در اعلام پیروزی زودهنگام خود در انتخابات گفته وی با این کار اعتبار خود را پایین آورد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۹ - ۱۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 04
کد خبر: ۶۵۵۵۲

به گزارش راهبرد معاصر «کریس کریستی»، فرماندار سابق ایالت نیوجرسی در نطقی تلویزیونی در شبکه «‌ای‌بی‌سی نیوز» از اقدام دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور در اعلام پیروزی زود‌هنگام در انتخابات ریاست‌جمهوری انتقاد کرد.

به نوشته وبگاه شبکه‌ خبری سی‌ان‌ان، کریستی که یکی از حامیان پر و پا قرص ترامپ است در این خصوص گفت: «هیچ مبنایی برای گفتن چنین استدلالی نیست. تمام این آرا باید شمارش شوند.»

وی که دقایقی بعد از اظهارات ترامپ صحبت می‌کرد، گفت: «من با آنچه که او (ترامپ) امشب انجام داد مخالفم.»

وی افزود: «به نظرم با انجام زود‌هنگام این کار، اگر در این [گفته‌ها] نقصی وجود داشته باشد، ترامپ اعتبار خود را پایین آورده است.»

کریستی که در گذشته دادستان نیز بوده این اقدام ترامپ را یک تصمیم راهبردی بد و یک تصمیم سیاسی بد توصیف کرد.

این مقام سابق آمریکایی در پایان صحبت‌های خود همچنین گفت: «این نوع تصمیمی نیست که انتظار برود شخصی در جایگاه او امشب آن را اتخاذ کند.»

دونالد ترامپ امروز (نیمه شب به وقت واشنگتن) در سخنرانی خود مدعی شد پیروز انتخابات شده و هر نتیجه‌ای غیر از این نتیجه، تقلب در انتخابات است و اگر لازم باشد پرونده را به دیوان عالی می‌کشاند.

فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار