ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

آمریکا سران «ترورگرام» را بازداشت کرد

آمریکا سران «ترورگرام» را بازداشت کرد مقام‌های آمریکایی اعلام کردند دو تن از سران یک گروه نژادپرست را به اتهام تلاش برای ایجاد «جنگ نژادی» و حمله به یهودیان دستگیر کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 10
کد خبر: ۲۵۶۸۶۳

 

به گزارش راهبرد معاصر. مقام‌های آمریکایی دوشنبه اعلام کردند، دو تن از سران یک گروه نژادپرست را به اتهام تلاش برای ایجاد «جنگ نژادی» و حمله به یهودیان از طریق یک گروه مجازی به نام «ترورگرام» دستگیر کرده‌اند.

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه، دالاس هامبر ۳۴ ساله اهل «الک گروو» ایالت کالیفرنیا و متیو آلیسون ۳۷ ساله اهل «بویز» ایالت آیداهو دو نفری هستند که روز جمعه بازداشت شده و قرار است دوشنبه به وقت محلی در دادگاهی در آمریکا حاضر شوند.

 

مریک گارلند دادستان کل آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که بر اساس کیفرخواستی که علیه این دو فرد صادر شده است، آنها «به هدایت یک گروه تروریستی فراملیتی با هداف حمله به زیرساخت‌های آمریکا، هدف گرفتن شماری از مقام‌های دولتی و انجام جرائم مرگبار و نفرت‌پراکنانه با استفاده از ایدئولوژی خشونت‌آمیز برتری نژاد سفید متهم شده‌اند.»

 

هامبر و آلیسون با اتهامات متعددی از جمله تلاش برای نفرت‌پراکنی و قتل مقام‌های فدرال، پخش دستورالعمل ساخت بمب و تلاش برای حمایت از تروریست‌ها مواجه هستند.

 

بر اساس کیفرخواست، هامبر و آلیسون از شبکه اجتماعی تلگرام برای اشاعه ایدئولوژی برتری نژاد سفید و ارتباط با هواداران خود از طریق گروهی به نام «مجموعه ترورگرام» استفاده می‌کردند.

 

در کیفرخواست صادره آمده است که آنها بر این باورند که «خشونت و ترور برای ایجاد جنگ نژادی و تسریع در فروپاشی دولت و برپایی دولت قوی سفیدپوستان، ضروری است.»

 

هامبر و آلیسون در سال ۲۰۱۹ به ترورگرام پیوستند و پس از بازداشت یکی از رهبران آن در سال ۲۰۲۲ هدایت این گروه را بر عهده گرفتند.

 

حمله یک فرد ۱۸ ساله به پنج نفر در خارج از مسجدی در ترکیه که ماه اوت رخ داد و همچنین تیراندازی دو مرد به کلوپی که اکتبر ۲۰۲۲ در براتیسلاوا پایتخت اسلواکی رخ داد، از جمله حملاتی است که به این گروه نسبت داده شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار