ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

افشای کمک اطلاعاتی انگلیس به اسرائیل در جنگ علیه غزه

افشای کمک اطلاعاتی انگلیس به اسرائیل در جنگ علیه غزه رئیس پیشین حزب کارگر انگلیس کمک اطلاعاتی بریتانیا به رژیم صهیونیستی در جنگ نوار غزه را فاش کرد و گفت که در دولت انگلیس در حمایت از جنگ غزه و محکومیت جنگ روسیه و اوکراین معیارهای دوگانه وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۳ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 10
کد خبر: ۲۵۶۸۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، «جرمی کوربین» رئیس پیشین حزب کارگر انگلیس فاش کرد که پایگاه بریتانیا در قبرس در سایه جنگ علیه غزه برای تبادل اطلاعات با رژیم اسرائیل فعالیت می‌کند.

 

رئیس پیشین حزب کارگر انگلیس افزود: کار اطلاعاتی بریتانیا از پایگاه قبرس شامل نوار غزه، لبنان و سایر مناطق خاورمیانه است.


او در ادامه گفت: در دولت بریتانیا در حمایت از جنگ غزه و محکومیت جنگ روسیه و اوکراین، استاندارد و معیارهای دوگانه وجود دارد.

 

جرمی کوربین در گفت‌وگو با شبکه خبری المیادین گفت: مقامات بریتانیا تلاش می‌کنند از تظاهرات و کمپین‌ها در حمایت از فلسطین جلوگیری کنند؛ زیرا تظاهرات کنندگان در لندن خواستار پایان دادن به حمایت نظامی از اسرائیل و اتخاذ تدابیر جدی در قبال آن هستند.

 

رئیس پیشین حزب کارگر انگلیس گفت: تظاهرات کنندگان در میادین لندن خواستار توقف ارسال اسلحه به رژیم صهیونیستی و توقف جنگ در غزه بودند و مقامات بریتانیا می‌دانند که نمی‌توانند با میلیون‌ها شهروند انگلیس که می‌خواهند از فلسطین حمایت کنند، مقابله کنند.

 

در این گفت‌وگو کوربین به محدود کردن مجوز ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: توقف برخی مجوزهای تسلیحاتی انگلیس به اسرائیل اقدامی نمادین است و باید گام‌های جدی برداشته شود.

 

رئیس پیشین حزب کارگر انگلیس اظهار داشت: این اقدام نیز به‌درخواست برخی از نمایندگان بریتانیا بود که به دولت فشار آوردند تا ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی را متوقف کند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار