هشدار صریح مقتدی صدر به آمریکا درباره مداخله در عراق ترامپ مدعی پیشرفت در مذاکرات با ایران شد عربستان حمله انصارالله به فرودگاه اب‌ها و ملک خالد را تأیید کرد ترامپ: به‌مناسبت تولد پوتین تماسی با او خواهم داشت استفاده کشتی‌های ایرانی از بنادر امارات ممنوع شد پاکستان حضور نظامی در عربستان را تایید کرد ترامپ: روسیه می‌گوید طاعون تحت کنترل است عراقچی: شروط و ملاحظات ایران را در قالب طرح دقیق و عملیاتی به میانجی‌ها ارائه کردیم آتلانتیک: ترامپ دستور تدوین گزینه‌های نظامی فوری به سنتکام داده‌است / حملات قبل از انتخابات مقدمه‌ای برای جنگ گسترده پس از انتخابات است اتحادیه اروپا با تحریم بیش از ۱۶۰۰ فرد و نهاد مرتبط با جنگ روسیه موافقت کرد فارن‌پالسی: ترامپ مرتکب جنایات جنگی شده است زخمی شدن بیش از هزار نفر در اعتراضات دانش‌آموزی فرانسه پزشکیان با پوتین دیدار می‌کند جزییات دیدار نماینده سازمان ملل در امور لبنان با عراقچی معاون پیشین وزارت خزانه‌داری آمریکا: سلاح اتمی ایران دیمونا است و تهران می‌تواند آن را هدف قرار دهد فرانسه موشک بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای آزمایش کرد

موضع‌گیری‌های خصمانه وزرای خارجه انگلیس و آمریکا علیه ایران

موضع‌گیری‌های خصمانه وزرای خارجه انگلیس و آمریکا علیه ایران وزرای خارجه انگلیس و آمریکا امروز در کی‌یف در خصوص درگیری‌های جاری در اوکراین به موضع گیری‌های خصمانه‌ای علیه ایران پرداختند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۱ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 11
کد خبر: ۲۵۷۰۸۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، «دیوید لمی» و «آنتونی بلینکن» وزرای خارجه انگلیس و آمریکا امروز چهارشنبه در کی یف پایتخت اوکراین با یکدیگر دیدار کرده و در کنفرانس مطبوعاتی در خصوص درگیری‌های جاری در این کشور به موضع گیری‌های خصمانه‌ای علیه ایران پرداختند.

«آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در این خصوص گفت: همانطور که با تغییر میدان جنگ، نیاز‌ها تغییر کرده اند، ما نیز خود را تطبیق داده ایم. من شک ندارم که ما به این کار ادامه خواهیم داد.

وزیر خارجه آمریکا ادعا کرد: ما شاهد ایم که روسیه اکنون حملات خود را در داخل اوکراین، علیه غیرنظامیان، زیرساخت‌های انرژی و همچنین ارتش اوکراین دنبال می‌کند و در واقع تشدید کرده است. ما اکنون شاهد این اقدام روسیه در دستیابی به موشک‌های بالستیک از سوی ایران بوده ایم که تجاوز مسکودر اوکراین را بیشتر تقویت می‌کند!

بلینکن اضافه کرد که در مورد مجوز استفاده از موشک‌های دوربرد برای حمله به عمق خاک روسیه با کی یف گفتگو کرده است و نتایج مذاکرات را به «بایدن» گزارش خواهد کرد.

وی همچنین گفت که آمریکا بیش از ۷۰۰ میلیون دلار برای بازسازی سیستم انرژی، حمایت بشردوستانه و پاکسازی مین به اوکراین کمک مالی می‌کند.

از سوی دیگر، «دیوید لمی» وزیر خارجه انگلیس هم ادعا کرد: این پوتین است که این هفته با ارسال موشک‌های بالستیک از ایران تنش‌ها را تشدید کرده است و ما شاهد این محور جدید، روسیه، ایران، کره شمالی هستیم. اقدام تهران تشدید خطرناک تنش‌ها محسوب می‌شود!

وزیر خارجه انگلیس اضافه کرد که کشورش مصمم به حمایت از اوکراین در جنگ علیه روسیه است و لندن و واشنگتن در این خصوص متحد هستند.

اتهام زنی‌های واهی لندن و واشنگتن علیه تهران در حالی مطرح می‌شوند که سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران در واکنش به این ادعا‌ها و اتهامات بی‌اساس در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: یک بار دیگر آمریکا و اروپا بر اساس اطلاعات غلط و منطق معیوب عمل کردند. ایران به روسیه موشک‌های بالستیک ارسال نکرده است. تمام./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار: ۱
بابائی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۱
0
0
آمریکا جنایتکار مورد اعتماد ما نیست و از سال 1332 تاکنون هم نبوده است.
انگلیس جنایتکار مورد اعتماد ما نیست و از سال 1332 تاکنون هم نبوده است.
آمریکا جنایتکار، انگلیس جنایتکار، هر دو در مورد جنگ اوکراین و روسیه متهم هستند و نه مدعی
و این در حالی است که آمریکا جنایتکار، انگلیس جنایتکار، ناتوجنایتکار، هر سه از اسفند ماه سال 1400 تاکنون عامل اصلی جنگ اوکراین و روسیه هستند و هم تسلیحاتی و مالی اوکراین را تامین می کنند و همچنان نیز ادامه می دهند.
پرطرفدارترین اخبار