معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد دیدار لاوروف و امیرخان متقی در مسکو حماس: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه عراقچی خطاب به ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند پوتین: ارتش اوکراین در حال عقب‌نشینی است رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود فایننشال‌تایمز: ترامپ شخصا به اعراب تضمین داده اسرائیل بار دیگر جنگ را شروع نمی‌کند نماینده حماس: سپاسگزار رهبر و ملت ایران هستیم

پوتین در دیدار با دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران: توسعه روابط روسیه و ایران مرهون حمایت رهبر انقلاب است | منتظر پزشکیان هستیم

رئیس جمهور روسیه در دیدار با دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران با اشاره به توسعه هرچه بیشتر روابط با تهران، تاکید کرد که این توسعه به لطف رهبر انقلاب میسر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۹ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 12
کد خبر: ۲۵۷۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در دیدار با علی اکبر احمدیان، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در حاشیه اجلاس امنیتی کشور‌های عضو «بریکس» تاکید کرد که روابط مسکو و تهران شتاب گرفته و این توسعه مرهون حمایت رهبر معظم انقلاب است.

پوتین در این دیدار اظهار داشت: باید یادآور شوم که روابط دوستانه روسیه و ایران در سال‌های اخیر شتاب و توسعه بیشتری یافته و تمام آن تا حد زیادی با حمایت رهبر انقلاب اسلامی محقق شده است.

رئیس جمهور روسیه اضافه کرد: همکاری با روسیه یکی از اولویت‌های دولت مسعود پزشکیان، رئیس جمهور جدید ایران است و ما در اجلاس بریکس در کازان (۲۲ تا ۲۴ اکتبر) منتظر وی هستیم.

پوتین همچنین به این موضوع اشاره کرد که در حاشیه اجلاس کازان، زمان برای گفت‌وگوی جداگانه با پزشکیان فراهم خواهد بود.

وی ادامه داد: از ملاقات وی (پزشکیان) در روسیه خرسند خواهیم شد و روسیه منتظر سفر جداگانه رئیس جمهور ایران برای امضای توافقنامه جدید مشارکت راهبردی است. روسیه مصمم به همکاری با ایران در حوزه‌های مختلف است تا روابط روسیه و ایران در سطح مشارکت راهبردی با این توافقنامه تثبیت شود. فکر می‌کنم که در جریان دیدارمان (در کازان) درباره این مساله بحث و تبادل نظر خواهیم کرد.

پوتین با اشاره به اینکه حجم مبادلات تجاری بین روسیه و ایران در ۶ ماهه نخست سال جاری حدود ۱۰ درصد افزایش داشته است، تصریح کرد: «قدردانی می‌کنیم که همکاری با روسیه برای رئیس جمهور جدید ایران نیز یک اولویت است».

رئیس جمهور روسیه همچنین تأکید کرد که توسعه کریدور شمال-جنوب از پروژه‌های دارای اولویت روسیه و ایران است و به گفته وی مسکو مصمم است تا در تمام زمینه‌ها با ایران همکاری کند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار