لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

پوتین در دیدار با دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران: توسعه روابط روسیه و ایران مرهون حمایت رهبر انقلاب است | منتظر پزشکیان هستیم

رئیس جمهور روسیه در دیدار با دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران با اشاره به توسعه هرچه بیشتر روابط با تهران، تاکید کرد که این توسعه به لطف رهبر انقلاب میسر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۹ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 12
کد خبر: ۲۵۷۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در دیدار با علی اکبر احمدیان، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در حاشیه اجلاس امنیتی کشور‌های عضو «بریکس» تاکید کرد که روابط مسکو و تهران شتاب گرفته و این توسعه مرهون حمایت رهبر معظم انقلاب است.

پوتین در این دیدار اظهار داشت: باید یادآور شوم که روابط دوستانه روسیه و ایران در سال‌های اخیر شتاب و توسعه بیشتری یافته و تمام آن تا حد زیادی با حمایت رهبر انقلاب اسلامی محقق شده است.

رئیس جمهور روسیه اضافه کرد: همکاری با روسیه یکی از اولویت‌های دولت مسعود پزشکیان، رئیس جمهور جدید ایران است و ما در اجلاس بریکس در کازان (۲۲ تا ۲۴ اکتبر) منتظر وی هستیم.

پوتین همچنین به این موضوع اشاره کرد که در حاشیه اجلاس کازان، زمان برای گفت‌وگوی جداگانه با پزشکیان فراهم خواهد بود.

وی ادامه داد: از ملاقات وی (پزشکیان) در روسیه خرسند خواهیم شد و روسیه منتظر سفر جداگانه رئیس جمهور ایران برای امضای توافقنامه جدید مشارکت راهبردی است. روسیه مصمم به همکاری با ایران در حوزه‌های مختلف است تا روابط روسیه و ایران در سطح مشارکت راهبردی با این توافقنامه تثبیت شود. فکر می‌کنم که در جریان دیدارمان (در کازان) درباره این مساله بحث و تبادل نظر خواهیم کرد.

پوتین با اشاره به اینکه حجم مبادلات تجاری بین روسیه و ایران در ۶ ماهه نخست سال جاری حدود ۱۰ درصد افزایش داشته است، تصریح کرد: «قدردانی می‌کنیم که همکاری با روسیه برای رئیس جمهور جدید ایران نیز یک اولویت است».

رئیس جمهور روسیه همچنین تأکید کرد که توسعه کریدور شمال-جنوب از پروژه‌های دارای اولویت روسیه و ایران است و به گفته وی مسکو مصمم است تا در تمام زمینه‌ها با ایران همکاری کند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار