شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

پوتین در دیدار با دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران: توسعه روابط روسیه و ایران مرهون حمایت رهبر انقلاب است | منتظر پزشکیان هستیم

رئیس جمهور روسیه در دیدار با دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران با اشاره به توسعه هرچه بیشتر روابط با تهران، تاکید کرد که این توسعه به لطف رهبر انقلاب میسر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۹ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 12
کد خبر: ۲۵۷۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در دیدار با علی اکبر احمدیان، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در حاشیه اجلاس امنیتی کشور‌های عضو «بریکس» تاکید کرد که روابط مسکو و تهران شتاب گرفته و این توسعه مرهون حمایت رهبر معظم انقلاب است.

پوتین در این دیدار اظهار داشت: باید یادآور شوم که روابط دوستانه روسیه و ایران در سال‌های اخیر شتاب و توسعه بیشتری یافته و تمام آن تا حد زیادی با حمایت رهبر انقلاب اسلامی محقق شده است.

رئیس جمهور روسیه اضافه کرد: همکاری با روسیه یکی از اولویت‌های دولت مسعود پزشکیان، رئیس جمهور جدید ایران است و ما در اجلاس بریکس در کازان (۲۲ تا ۲۴ اکتبر) منتظر وی هستیم.

پوتین همچنین به این موضوع اشاره کرد که در حاشیه اجلاس کازان، زمان برای گفت‌وگوی جداگانه با پزشکیان فراهم خواهد بود.

وی ادامه داد: از ملاقات وی (پزشکیان) در روسیه خرسند خواهیم شد و روسیه منتظر سفر جداگانه رئیس جمهور ایران برای امضای توافقنامه جدید مشارکت راهبردی است. روسیه مصمم به همکاری با ایران در حوزه‌های مختلف است تا روابط روسیه و ایران در سطح مشارکت راهبردی با این توافقنامه تثبیت شود. فکر می‌کنم که در جریان دیدارمان (در کازان) درباره این مساله بحث و تبادل نظر خواهیم کرد.

پوتین با اشاره به اینکه حجم مبادلات تجاری بین روسیه و ایران در ۶ ماهه نخست سال جاری حدود ۱۰ درصد افزایش داشته است، تصریح کرد: «قدردانی می‌کنیم که همکاری با روسیه برای رئیس جمهور جدید ایران نیز یک اولویت است».

رئیس جمهور روسیه همچنین تأکید کرد که توسعه کریدور شمال-جنوب از پروژه‌های دارای اولویت روسیه و ایران است و به گفته وی مسکو مصمم است تا در تمام زمینه‌ها با ایران همکاری کند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر