هدف کشورهای بریکس دور شدن از ایدئولوژی تهاجمی غرب است-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

هدف کشورهای بریکس دور شدن از ایدئولوژی تهاجمی غرب است

دبیر شورای امنیت روسیه تاکید کرد: نشست نمایندگان عالی رتبه امنیتی کشورهای عضو گروه بریکس نشان داد که دیدگاه همه اعضا درباره ایجاد یک جهان چند قطبی و دور شدن از ایدئولوژی تهاجمی کشورهای غربی یکسان است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۹ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 13
کد خبر: ۲۵۷۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، سرگئی شویگو، دبیر شورای امنیت روسیه معتقد است که دیدار نمایندگان عالی رتبه امنیتی کشورهای عضو گروه بریکس به درستی به معنای دور شدن از ایدئولوژی تهاجمی کشورهای غیردوست بود.

 

او شب گذشته در گفتگو با خبرنگاران درباره نتیجه نشست امنیتی در سن‌پترزبورگ گفت: «همه کشورها به‌طور مشترک به دنبال یافتن راه‌حل‌هایی برای مشکلات و مسائل هستند و دیدگاه‌ها در خصوص ایجاد یک جهان چند قطبی و البته دور شدن از هژمونی کشورهایی که نه تنها ایدئولوژی خود را تحمیل می‌کنند، بلکه این ایدئولوژی تهاجمی را به کشورهای دیگر می‌فشارند، کاملاً یکسان است».

 

پیشتر در همان روز، ولادیمیر پوتین اعلام کرده بود که تاکنون 34 کشور به‌نوعی علاقه خود را برای پیوستن به فعالیت‌های بریکس ابراز کرده‌اند.

 

او یادآور شد که این دیدار چهاردهمین نشست در چارچوب گروه بریکس است و این بار نمایندگان کشورهای جدیدی که از اول ژانویه به عنوان اعضای رسمی به این گروه پیوسته‌اند، نیز در آن حضور دارند. پوتین افزود، اکنون کشورهای بیشتری به دنبال همکاری با این گروه هستند.

 

او گفت: «ما نمی‌توانستیم توجهی به علاقه روزافزون کشورها به بریکس نکنیم. تاکنون بیش از 30 کشور، به‌طور دقیق‌تر 34 کشور، تمایل خود را برای پیوستن به فعالیت‌های این گروه اعلام کرده‌اند».

 

پوتین همچنین اشاره کرد که جلسه‌ای با حضور همکارانی از کشورهایی که هنوز به بریکس نپیوسته‌اند، اما صادقانه تمایل به همکاری نزدیک با این گروه دارند، برگزار شده است.

 

نشست نمایندگان عالی کشورهای عضو بریکس درباره مسائل امنیتی از تاریخ 10 تا 12 سپتامبر در سن‌پترزبورگ برگزار شد.

 

اسکات ریتر، افسر سابق اطلاعاتی آمریکا روز گذشته در مصاحبه‌ای یادآور شد که گسترش بریکس در نشست سران این گروه که قرار است در کازان برگزار شود، پاسخی مناسب به سیاست سلطه جویانه غرب و یک پیروزی استراتژیک برای روسیه خواهد بود. به عقیده او، مسکو همراه با دیگر اعضای این گروه به دنبال ایجاد یک نهاد چندجانبه هستند که مسلماً چالشی برای ایالات متحده، اتحادیه اروپا و به‌طور کلی غرب خواهد بود./ تسنیم

ارسال نظر