اولیانوف: در «بریکس» رئیس وجود ندارد و همه برابرند-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

اولیانوف: در «بریکس» رئیس وجود ندارد و همه برابرند

نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در مقایسه گروه بریکس با سازمان‌ها و نمونه‌های غربی گفت در بریکس رئیس داخلی یا خارجی وجود ندارد و همه اعضای این گروه با هم برابر هستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 28
کد خبر: ۲۰۱۸۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، «میخائیل اولیانوف» نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین اتریش در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» (توییتر سابق) گروه بریکس را با اتحادها و گروه‌های غربی مثل گروه هفت مقایسه کرد.

 

این دیپلمات روس نوشت: تفاوت اصلی بین نهادهای غربی (گروه هفت، ناتو، اتحادیه اروپا و غیره) از یک سو و بریکس و از سوی دیگر چیست؟ رئیسی در بریکس، داخلی یا خارجی، وجود ندارد. همه اعضای این گروه برابر هستند. می‌توانید همین را درباره نهادهای غربی بگویید؟

 

«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه هم در مقایسه‌ای مشابه گفت تفاوت بریکس و گروه هفت یا سایر ائتلاف‌های غرب محور این است که در آن‌ها همه به ایالات متحده نگاه می‌کنند.

 

دیپلمات ارشد روسیه همچنین به شبکه «روسیا-۱» گفت رهبران بریکس به مسائل واقعی می‌پردازند، در حالی که سیاستمداران و خبرنگاران غربی بیشتر به تکان دادن زبان تمایل دارند. او در اشاره به سیاستمداران و خبرنگاران غربی که با تحقیر درباره بریکس حرف زدند، گفت: این نشان می‌دهد آن‌ها زبان خود را تکان می‌دهند، در حالی که ما از مغز خود استفاده می‌کنیم و در مسائل واقعی درگیر می‌شویم.

 

بریکس نام جمعی از کشورها با اقتصادهای نوظهور و رو به رشد است. این نام از حروف نخست اسامی انگلیسی کشورهای عضو یعنی برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی گرفته شده است.

 

در اجلاس اخیر که به میزبانی آفریقای جنوبی و در سایه تقابل شدید روسیه و چین با آمریکا و اروپا برگزار شد، درخواست عضویت شش کشور پذیرفته شد. قرار است که تا سال ۲۰۲۴، شش کشور ایران، آرژانتین، اتیوپی و سه کشور عربی امارات عربی متحده، عربستان سعودی و مصر به جمع این گروه اضافه شوند.

 

«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه در یک نشست خبری در ژوهانسبورگ در خصوص پذیرفتن اعضای جدید گفت احتمال عضویت کشورهای غربی در گروه بریکس وجود ندارد. این مقام ارشد روسیه تاکید کرد تا زمانی که کشورهای غربی سیاست‌های خصمانه علیه یکی از اعضای بریکس داشته باشند، هیچ شانسی برای پیوستن به بریکس ندارند./ فارس

ارسال نظر