بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

سنتکام از کشته شدن ۴ سرکرده داعش در حمله مشترک آمریکا و عراق خبر داد

فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) اعلام کرد که در عملیات مشترک ماه گذشته نیرو‌های این کشور و عراق ۱۴ عضو داعش از جمله چهار تن از سران این گروه تروریستی کشته شدند.
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۶ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 14
کد خبر: ۲۵۷۲۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سنتکام بامداد شنبه در بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: نیرو‌های فرماندهی مرکزی آمریکا و نیرو‌های امنیتی عراق ۲۹ اوت (هشتم شهریور) حمله مشترکی در غرب عراق انجام دادند که به کشته شدن ۱۴ تن از عوامل داعش منجر شد.

این بیانیه افزود: این عملیات سران داعش را هدف قرار داد و موجب مختل شدن و کاهش توانایی داعش در برنامه‌ریزی، سازماندهی و اجرای حملات علیه شهروندان عراقی و آمریکایی، متحدان و شرکا در منطقه و فراتر از آن شد.

سنتکام اعلام کرد که در پی ارزیابی‌های پس از این حمله می‌تواند تایید کند که چهار تن از سران داعش شامل احمد حمید حسین عبدالجلیل مسئول عملیات در عراق، ابو حمام مسئول نظارت بر عملیات در غرب عراق، ابوعلی التونسی مسئول نظارت بر توسعه فنی و شاکر عبود احمد العیساوی مسئول نظارت بر عملیات نظامی در غرب عراق کشته شده‌اند.

مایکل اریک کوریلا رئیس فرماندهی مرکزی آمریکا گفت: سنتکام متعهد به شکست پایدار داعش است که آمریکا، متحدان و شرکای ما و ثبات منطقه‌ای را تهدید می‌کند.

سنتکام اعلام کرد که ارزیابی‌های پس از حمله همچنان ادامه دارد و به‌روزسانی‌های بیشتری در این باره انجام خواهد شد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار