ارتباط رسانه های اجتماعی با اختلالات خوردن در کودکان-راهبرد معاصر
۹ خاصیت باورنکردنی روغن کرچک برای سلامتی بدن را بشناسید خوراکی‌های جوان کننده پوست کدام اند؟ تصاویر حضور فرزند رهبر انقلاب در مراسم ختم والده علی عسگری اسرائیل هفتم اکتبر را عزای عمومی اعلام کرد پهپاد‌های ناشناس پنتاگون را سردرگم کرد فواید بی شمار تخم کدو برای سلامتی | از بهبود پوست تا درمان سرطان جزئیات تازه از حریق مرگبار شادآباد تهران | بازداشت یک جوشکار با دستور بازپرس جنایی سردار رادان: ۲ میلیون تبعه خارجی غیرمجاز باید تا پایان سال خاک ایران را ترک کنند پزشکیان: ابایی از کارگری برای مناطق محروم نداریم فرمانده هوافضای سپاه: هرگونه خطا را باضربه پشیمان‌کننده پاسخ می‌دهیم عراقچی در دیدار با نخست وزیر عراق: منطقه در وضعیت خطرناکی به سر می‌برد ادعای ترور یک فرمانده ارشد موشکی سپاه در لبنان | سینا شاهمیری کیست؟ حزب‌الله: اسرائیل با بمب خوشه‌ای به مردم لبنان حمله می‌کند سپاه ۳ فروند شناور حامل سوخت قاچاق را توقیف کرد قالیباف: امیدوارم صاحب مزاری باشیم که بر سنگ آن نوشته باشند «سربازی که در راه مبارزه با اسرائیل شهید شد» + فیلم

ارتباط رسانه های اجتماعی با اختلالات خوردن در کودکان

یک مطالعه جدید هشدار می دهد که صرف زمان زیاد در رسانه های اجتماعی خطر ابتلا به اختلالات خوردن را در کودکان و نوجوانان افزایش می دهد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 15
کد خبر: ۲۵۷۳۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، محققان اخیراً گزارش دادند که هر یک ساعت اضافی از کل زمان استفاده از صفحه نمایش یا استفاده از رسانه‌های اجتماعی این احتمال را افزایش می‌دهد که یک کودک یا نوجوان دو سال بعد علائم اختلال خوردن را داشته باشد.

 

به گفته محققان، این علائم شامل نگرانی در مورد افزایش وزن، ارتباط اعتماد به نفس به خاطر وزن و پرخوری است. سایر موارد شامل ورزش بیش از حد، محدود کردن کالری، استفراغ، یا مصرف قرص‌های آب، مُلین‌ها یا قرص‌های لاغری است.

 

دکتر «جیسون ناگاتا»، نویسنده ارشد این مطالعه و استادیار اطفال در دانشگاه کالیفرنیا، گفت: «رسانه‌های اجتماعی مقایسه مداوم با همسالان و قرار گرفتن در معرض ایده‌آل‌های بدن دست‌نیافتنی را ترویج می‌کنند».

 

ناگاتا در بیانیه خبری دانشگاه افزود: «این شرایط می‌تواند به نارضایتی از بدن خود، کاهش عزت نفس و تلاش‌های ناسالم برای کنترل وزن منجر شود، که همه اینها خطر ابتلاء به اختلالات خوردن و سایر مشکلات سلامت روان را افزایش می‌دهد.»

 

برای این مطالعه، محققان داده‌های نزدیک به ۱۲۰۰۰ کودک ۹ تا ۱۴ ساله را که بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ جمع آوری شده بودند، تجزیه و تحلیل کردند.

 

به گفته محققان، نتایج نشان داد که میانگین استفاده از رسانه‌های اجتماعی و زمان استفاده از صفحه نمایشگر خطر ابتلاء به اختلالات خوردن را افزایش می‌دهد.

 

ناگاتا در پایان گفت: «نوجوانان باید رسانه‌های اجتماعی را که اختلالات خوردن و مقایسه‌های ظاهری را تشویق می‌کنند محدود کنند.»/ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده