قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

زاکانی با وزیر کشور دیدار و گفتگو کرد

وزیر کشور آمادگی دولت را برای مشارکت در تامین حمل و نقل عمومی و تقویت این بخش، اعلام کرد و در عین حال بهره‌گیری از خودروهای برقی را نیز راه‌حل خوبی برای کمک به کاهش آلودگی هوا دانست که البته نیازمند حل مشکلات مربوطه با بهره‌گیری از تجارب گذشته است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 17
کد خبر: ۲۵۷۵۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، شهردار و جمعی از معاونان و مدیران شهرداری تهران با وزیر کشور دیدار و در خصوص مهمترین مسائل و مشکلات شهری در پایتخت با وی گفت وگو کردند.

 

علیرضا زاکانی در این دیدار گزارشی از عملکرد شهرداری در حوزه‌های مختلف پایتخت به اسکندر مومنی ارائه کرد.

 

وی موضوعاتی از جمله حمل و نقل عمومی، آسیب‌های اجتماعی، مدیریت بحران، حفظ حریم شهر و سایر حوزه‌ها را مطرح و برای همکاری و هماهنگی شهرداری با دولت چهاردهم اعلام آمادگی کرد.

 

وزیر کشور نیز در این دیدار تاکید کرد: مردم نسبت به عملکرد دستگاه‌های دولتی و عمومی، تفاوتی قائل نیستند؛ بنابراین همه باید در هر جایگاه برای خدمت به مردم در تعامل باشیم.

 

مومنی همچنین با اشاره به اقدام جهادی مدیریت شهری در حوزه آسیب‌های اجتماعی به‌ویژه جمع‌آوری معتادان متجاهر و افزایش ظرفیت نگهداری‌شان تصریح کرد: این اقدام نمونه یک کار مشترک موفق برای حل نگرانی مردم بوده که در حال انجام است.

 

وی با اشاره به ضعف در حوزه حمل و نقل عمومی و انتظارات مردم تاکید کرد: در این بخش باید ظرفیت‌ها را افزایش دهیم؛ به‌گونه‌ای که مردم تفاوت چهره شهر را در بخش حمل و نقل مشاهده کنند.

 

وزیر کشور هم‌چنین آمادگی دولت را برای مشارکت در تامین حمل و نقل عمومی و تقویت این بخش، اعلام کرد و در عین حال بهره‌گیری از خودروهای برقی را نیز راه‌حل خوبی برای کمک به کاهش آلودگی هوا دانست که البته نیازمند حل مشکلات مربوطه با بهره‌گیری از تجارب گذشته است./ تسنیم

ارسال نظر