جزییات دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا ادعای روبیو: نتیجه انتخابات میان دوره‌ای آمریکا بر خلاف تصور ایرانی‌ها تغییری در اختیارات ترامپ ندارد! توافق عراق و ترکیه برای اعمال حاکمیت بغداد بر منطقه سنجار سفر کوتاه نتانیاهو به نیویورک تحریم‌های جدید کانادا علیه ایران احمد الشرع در مجمع عمومی سازمان ملل: جولان جزو سوریه باقی می‌ماند/ اسرائیل باید از اراضی سوریه عقب‌نشینی کند پزشکیان در مجمع عمومی سازمان ملل: زبان قلدری را نمی‌پذیریم؛ بمب اتم در اسرائیل است، اما بازرسان در ایران ترامپ رسماً روبیو را مشاور امنیت ملی آمریکا کرد دیدار وزیران خارجه ایران و قطر در نیویورک ویتکاف: نشست با ایرانی‌ها به‌خوبی پیش رفت لحظه ترک سالن توسط هیئت اسرائیلی هنگام سخنرانی اردوغان + فیلم مجازات شناور‌های متخلف در تنگه هرمز مشخص شد مقام عراقی: فرودگاه‌های عراق از نیمه‌شب پذیرش هواپیما‌های ایرانی را متوقف می‌کنند سی‌ان‌ان: ترامپ خواستار دیدار با مقام‌های ایرانی در نیویورک شد ترامپ: فکر می‌کنم بلافاصله پس از انتخابات آمریکا با ایران به توافق برسیم پزشکیان الجزایر را به مقصد نیویورک ترک کرد

اتهام‌زنی انگلیس علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران در کنفرانس عمومی آژانس اتمی

اتهام‌زنی انگلیس علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران در کنفرانس عمومی آژانس اتمی معاون وزیر انرژی انگلیس در تداوم سیاه‌نمایی غرب علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان، این ادعای نخ‌نما را مطرح کرد که فعالیت‌های هسته‌ای ایران صلح و امنیت بین‌المللی را تهدید می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۲ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 17
کد خبر: ۲۵۷۶۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ فیلیپ الکساندر هانت طی سخنانی در کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که از دیروز (دوشنبه) در وین آغاز شده و تا روز جمعه ادامه دارد، ادعا کرد: ما نسبت به خودداری ایران از اجرای تعهدات پادمانی و عدم همکاری این کشور با تحقیقات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مورد مواد و فعالیت‌های هسته‌ای اعلام نشده، عمیقاً نگران هستیم.

وی به رغم همکاری‌های همیشگی و گسترده ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، ادعا‌های پادمانی را که در اسناد مجعول رژیم صهیونیستی ریشه دارد، مطرح کرد و مدعی شد: ایران طی ۵ سال گذشته توضیحات معتبری را درباره ذرات اتمی کشف شده در این کشور ارائه نکرده است و به همین خاطر است که آژانس نمی‌تواند درباره ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران تضمین دهد.

معاون وزیر انرژی انگلیس با اشاره به تدابیر جبرانی ایران در برجام و اقدامات صورت گرفته در چارچوب قانون راهبردی مجلس (قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از منافع ملت ایران) ادعا کرد: ذخایر اورانیوم غنی شده در ایران از ۲۸ برابر سقف تعیین شده در برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) فراتر رفته است و این کشور بدون هیچ توجیه غیرنظامی معتبری به تولید اورانیوم با غنای بالا ادامه می‌دهد.

وی در پایان این‌طور ادعا کرد: ما مصمم هستیم که ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نکند و به یافتن راه‌حل دیپلماتیک برای این تهدید جدی علیه صلح و امنیت بین‌المللی متعهد هستیم. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار