سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

واکنش سازمان ملل به انفجار پیجر‌ها در لبنان

واکنش سازمان ملل به انفجار پیجر‌ها در لبنان مسئول حقوق بشر سازمان ملل متحد امروز چهارشنبه انفجار دستگاه‌های ارتباط رادیویی در نقاط مختلف لبنان را نقض قوانین بین‌المللی توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۶ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 18
کد خبر: ۲۵۷۷۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ولکر تورک در بیانیه‌ای گفت عاملان و مسئولان انفجار دستگاه‌های پیجر در نقاط مختلف لبنان بایستی پاسخگو شوند.

در بیانیه او آمده است: «حمله همزمان به هزاران نفر اعم از غیرنظامیان یا اعضای گروه‌های مسلح بدون داشتن علم نسبت به تملک دستگاه‌ها، مکان آنها و وضعیت محیط اطراف آنها در زمان انجام حمله نقض قانون حقوق بشر بین‌المللی و در مواردی قانون حقوق بشردوستانهٔ بین‌المللی است.»

روز گذشته (سه‌شنبه) «فراس الابیض»، وزیر بهداشت لبنان از زخمی شدن صد‌ها نفر در مناطق مختلف این کشور بر اثر انفجار دستگاه‌های ارتباط رادیویی خبر داد.

حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای تصریح کرد که عامل این حوادث انفجار دستگاه‌های پیجر در بیروت بوده است. در بیانیه حزب‌الله آمده بود که این حادثه حدود ساعت ۱۵:۳۰ به وقت محلی لبنان رخ داده است.

آخرین گزارش‌ها از شمار شهدا و زخمی‌ها حاکی است ۱۲ نفر بر اثر این انفجار‌ها به شهادت رسیده و ۴ هزار نفر مجروح شده‌اند. این آمار را وزیر بهداشت لبنان اعلام کرده است.

جنبش حزب الله لبنان در نخستین بیانیه خود تأکید کرد که برای دفاع از لبنان در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد. در این بیانیه از مردم لبنان خواسته شده بود به شایعات و اطلاعات نادرست و گمراه‌کننده‌ای که برخی از طرف‌ها منتشر می‌کنند هیچ توجهی نکنند؛ شایعاتی که در راستای جنگ روانی دشمن صهیونیستی است.

حزب‌الله اندکی بعدتر در یک بیانیه دوم تصریح کرد: «بعد از بررسی تمامی وقایع، داده‌ها و اطلاعات موجود در مورد حمله جنایتکارانه‌ای که امروز بعد از ظهر رخ داد، ما دشمن اسرائیلی را مسئول کامل این تجاوز می‌دانیم که غیرنظامیان را نیز تحت الشعاع قرار داده و منجر به شهادت چندین نفر و زخمی شدن شمار زیادی با جراحت‌های مختلف شد.»

همچنین الموسوی، نماینده حزب الله در پارلمان لبنان روز گذشته گفته بود که رخداد‌های بیروت، یک کشتار جمعی به شمار می‌رود. او گفت کسانی که دستگاه ارتباطی پیجر داشتند، غیر نظامی بوده‌اند، نه نظامی./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار