عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

لاوروف: پوتین در مورد حمایتش از کامالا هریس شوخی کرده است

وزیر امور خارجه روسیه ادعای حمایت پوتین از هریس در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا را یک شوخی عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 22
کد خبر: ۲۵۷۹۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در اظهاراتی عنوان کرد ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در مورد موضوع حمایتش از کامالا هریس به عنوان نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا شوخی کرده است.

به گزارش رویترز، اظهارات لاوروف زمانی مطرح شد که وی در حال مصاحبه با شبکه خبری اسکای نیوز بود. پوتین در اوایل این ماه به شوخی و در اظهارنظراتی کنایه آمیز عنوان کرد که هریس را به دونالد ترامپ، نامزد انتخاباتی حزب جمهوری‌خواه برای ورود به کاخ سفید ترجیح می‌دهد.
اظهار نظرات پوتین موجب شد تا کاخ سفید از روسیه بخواهد که از هر گونه اظهار نظر در مورد انتخابات ۵ نوامبر آمریکا دست بردارد.

با این حال، لاوروف در پاسخ به این سوال که تغییر رئیس‌جمهور آمریکا چقدر بر سیاست خارجی این کشور تاثیر می‌گذارد، عنوان کرد، حرف‌های پوتین در این رابطه یک شوخی بود و او دارای یک حس شوخ‌طبعی است و در اغلب اظهارات و مصاحبه‌هایش، شوخی‌هایی را مطرح می‌کند.

وی در نهایت نیز عنوان کرد که هیچ تفاوت خاصی در نگرش ما نسبت به انتخابات کنونی و یا انتخابات پیشین ریاست‌جمهوری آمریکا ایجاد نشده است و بر این باور هستیم که این کشور توسط سازو کار‌های پنهان و پشت پرده مدیریت می‌شود.

وزارت خارجه روسیه اظهارات لاوروف در مورد انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا و موضع پوتین در قبال این رقابت‌های انتخاباتی را در سایت این وزارتخانه منتشر کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار