پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد

لاوروف: پوتین در مورد حمایتش از کامالا هریس شوخی کرده است

وزیر امور خارجه روسیه ادعای حمایت پوتین از هریس در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا را یک شوخی عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 22
کد خبر: ۲۵۷۹۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در اظهاراتی عنوان کرد ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در مورد موضوع حمایتش از کامالا هریس به عنوان نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا شوخی کرده است.

به گزارش رویترز، اظهارات لاوروف زمانی مطرح شد که وی در حال مصاحبه با شبکه خبری اسکای نیوز بود. پوتین در اوایل این ماه به شوخی و در اظهارنظراتی کنایه آمیز عنوان کرد که هریس را به دونالد ترامپ، نامزد انتخاباتی حزب جمهوری‌خواه برای ورود به کاخ سفید ترجیح می‌دهد.
اظهار نظرات پوتین موجب شد تا کاخ سفید از روسیه بخواهد که از هر گونه اظهار نظر در مورد انتخابات ۵ نوامبر آمریکا دست بردارد.

با این حال، لاوروف در پاسخ به این سوال که تغییر رئیس‌جمهور آمریکا چقدر بر سیاست خارجی این کشور تاثیر می‌گذارد، عنوان کرد، حرف‌های پوتین در این رابطه یک شوخی بود و او دارای یک حس شوخ‌طبعی است و در اغلب اظهارات و مصاحبه‌هایش، شوخی‌هایی را مطرح می‌کند.

وی در نهایت نیز عنوان کرد که هیچ تفاوت خاصی در نگرش ما نسبت به انتخابات کنونی و یا انتخابات پیشین ریاست‌جمهوری آمریکا ایجاد نشده است و بر این باور هستیم که این کشور توسط سازو کار‌های پنهان و پشت پرده مدیریت می‌شود.

وزارت خارجه روسیه اظهارات لاوروف در مورد انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا و موضع پوتین در قبال این رقابت‌های انتخاباتی را در سایت این وزارتخانه منتشر کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار