گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

لاوروف: روسیه همانند ایران تغییری در برجام را نمی پذیرد

وزیر امور خارجه روسیه در گفتگوی تلفنی با امیرعبداللهیان گفت که این کشور همانند ایران هیچگونه تغییری در برجام را نمی پذیرد و خواستار اجرای کامل آن است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۱ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 09
کد خبر: ۱۰۱۵۱۰

به گزارش راهبرد معاصر در گفتگوی تلفنی امروز «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه فدراسیون روسیه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان مسائل و موضوعات مرتبط با روابط دوجانبه، دیدار مقامات دو کشور در حاشیه اجلاس شانگهای، تقویت همکاری ها در حوزه مهار کرونا، مشکلات تجار و فعالان اقتصادی برای تردد طبیعی به روسیه، تحولات منطقه و ابتکارات مرتبط با افغانستان و موضوعات مرتبط با برجام مورد تبادل نظر قرار گرفت.

امیرعبداللهیان در حوزه کرونا انتظار کشورمان در زمینه اختصاص حجم‌ بیشتر واکسن اسپوتنیک مطابق توافقات قبلی را مورد تاکید قرار داد و از اقدام طرف روس در زمینه رفع مشکلات مربوط به بازگشت دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در روسیه تشکر کرد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین مشکلات تجار و فعالان اقتصادی برای تردد طبیعی به روسیه را مطرح کرد که لاوروف اظهار داشت در اسرع وقت پیگیری لازم در این زمینه را انجام خواهد داد.

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه همچنین در خصوص تحولات منطقه و ابتکارات مرتبط با افغانستان گفتگو و بر ضرورت تشکیل دولت فراگیر ملی با مشارکت همه گروهها تاکید کردند.

 

در خصوص برجام‌ و مذاکرات وین نیز وزیر خارجه روسیه ضمن تبادل نظر با وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: روسیه همانند ایران هیچگونه تغییری در برجام را نمی پذیرد و خواستار اجرای کامل توافق هسته‌ای است.

  وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه پنجشنبه شب چهارم شهریور ماه تلفنی گفت‌وگو کردند.

 

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه در این گفت‌وگوی تلفنی گسترش همکاری‌های فیمابین در حوزه های مختلف دوجانبه و تداوم رایزنی ها در زمینه مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی را مورد تاکید قرار دادند و در خصوص اوضاع افغانستان به تبادل نظر پرداختند.

لاوروف روز چهارشنبه سوم شهریور ماه و پس از رای موافق نمایندگان مجلس به امیرعبداللهیان به عنوان وزیر خارجه دولت سیزدهم، در پیامی به وزیر خارجه جدید جمهوری اسلامی ایران تبریک گفته بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر