پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن

جلسه فوق‌العاده کمیسیون امنیت ملی مجلس برای بررسی حوادث تروریستی لبنان

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از برگزاری جلسه فوق‌العاده این کمیسیون در ارتباط با حوادث منطقه از جمله حوادث تروریستی لبنان با حضور وزیر اطلاعات فرماندهان و مدیرانی از سپاه پاسداران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 22
کد خبر: ۲۵۸۰۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابراهیم رضایی در واکنش به طرح ادعای یکی از نمایندگان مجلس درباره دخالت ایران در خرید پیچر‌های حزب الله لبنان گفت: اظهار نظر یکی از همکاران ما درباره موضوع دخالت ایران در برخی از تجهیزات لبنان و حزب‌الله، اظهارنظر شخصی ایشان است و موضع کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیست.

وی ادامه داد: تاکنون مجلس شورای اسلامی و کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، هیچ گونه بررسی در این ارتباط انجام نداده و جلسه و مطلبی در این مورد نبوده است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در ارتباط با حوادث منطقه از جمله حوادث تروریستی لبنان و برای بررسی ابعاد مختلف امنیتی و فنی این حوادث، کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی صبح فردا (دوشنبه ۲ مهر ماه) جلسه فوق‌العاده‌ای با حضور وزیر اطلاعات و تعدادی از مدیران این وزارتخانه، مسئولان، فرماندهان و مدیرانی از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، وزارت اطلاعات و وزارت امور خارجه و برخی دیگر از دستگاه‌ها خواهد داشت و ابعاد مختلف این حادثه را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

وی افزود: ما به شدت اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی علیه لبنان را محکوم می‌کنیم و این اقدام در ادامه جنایت‌های ۷۰ ساله و به ویژه جنایت‌های یک سال اخیر این رژیم ارزیابی می‌شود.

رضایی تاکید کرد: رژیم صهیونیستی با ترور ملت لبنان و با اقدام تروریستی علیه یک ملت و اقدام تروریستی علیه غیرنظامیان در لبنان ثابت کرده است که چیزی به جز زبان زور نمی‌فهمد و ما معتقدیم که از همه ابزار‌ها برای خنثی کردن وحشی‌گری‌ها و آدم‌کشی‌های رژیم صهیونیستی و ماشین ترور و ماشین آدم کشی و کودک کشی این رژیم باید استفاده کنیم. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار