توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود آخرین مهلت معرفی نماینده احزاب و جبهه‌های سیاسی در حوزه انتخابیه تهران دستگیری ۴۸ متهم مرتبط با اغتشاشات اخیر در اردستان

جلسه فوق‌العاده کمیسیون امنیت ملی مجلس برای بررسی حوادث تروریستی لبنان

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از برگزاری جلسه فوق‌العاده این کمیسیون در ارتباط با حوادث منطقه از جمله حوادث تروریستی لبنان با حضور وزیر اطلاعات فرماندهان و مدیرانی از سپاه پاسداران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 22
کد خبر: ۲۵۸۰۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابراهیم رضایی در واکنش به طرح ادعای یکی از نمایندگان مجلس درباره دخالت ایران در خرید پیچر‌های حزب الله لبنان گفت: اظهار نظر یکی از همکاران ما درباره موضوع دخالت ایران در برخی از تجهیزات لبنان و حزب‌الله، اظهارنظر شخصی ایشان است و موضع کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیست.

وی ادامه داد: تاکنون مجلس شورای اسلامی و کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، هیچ گونه بررسی در این ارتباط انجام نداده و جلسه و مطلبی در این مورد نبوده است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در ارتباط با حوادث منطقه از جمله حوادث تروریستی لبنان و برای بررسی ابعاد مختلف امنیتی و فنی این حوادث، کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی صبح فردا (دوشنبه ۲ مهر ماه) جلسه فوق‌العاده‌ای با حضور وزیر اطلاعات و تعدادی از مدیران این وزارتخانه، مسئولان، فرماندهان و مدیرانی از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، وزارت اطلاعات و وزارت امور خارجه و برخی دیگر از دستگاه‌ها خواهد داشت و ابعاد مختلف این حادثه را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

وی افزود: ما به شدت اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی علیه لبنان را محکوم می‌کنیم و این اقدام در ادامه جنایت‌های ۷۰ ساله و به ویژه جنایت‌های یک سال اخیر این رژیم ارزیابی می‌شود.

رضایی تاکید کرد: رژیم صهیونیستی با ترور ملت لبنان و با اقدام تروریستی علیه یک ملت و اقدام تروریستی علیه غیرنظامیان در لبنان ثابت کرده است که چیزی به جز زبان زور نمی‌فهمد و ما معتقدیم که از همه ابزار‌ها برای خنثی کردن وحشی‌گری‌ها و آدم‌کشی‌های رژیم صهیونیستی و ماشین ترور و ماشین آدم کشی و کودک کشی این رژیم باید استفاده کنیم. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر