بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

پشت پرده اغتشاشات در لبنان چیست؟

پشت پرده اغتشاشات در لبنان چیست؟ کارشناسان سیاسی اعلام کردند که هدف از تظاهرات در بیروت علیه سلاح مقاومت، تحقق خواست آمریکا در زمینه خلع سلاح حزب الله همزمان با مذاکره دولت لبنان با صندوق بین المللی پول است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۲ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 08
کد خبر: ۴۴۹۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، کارشناسان سیاسی تصریح کردند که مردم بیروت در اصل برای بهبود اوضاع معیشتی و اقتصادی تظاهرات کردند اما بیگانگان با سوء استفاده از آن کوشیدند این تظاهرات را از مسیر خود منحرف کرده و موضوع خلع سلاح مقاومت را مطرح کنند.

 

این کارشناسان تصریح کردند که حرکت مردمی هیچ شعار طایفه گرایانه سر نداد اما دشمن با ایجاد درگیری در این تظاهرات، شعارهای طایفه گرایانه در آن مطرح کرد.

 

در این میان، نمایندگان فراکسیون لبنان قوی در مجلس این کشور، تصریح کردند که دشمن در تلاش است از خواسته های مردم برای تحقق منویات پلید خود در زمینه خلع سلاح مقاومت سوء استفاده کرده و این سلاح را حامی فساد در کشور به تصویر بکشد.

 

کارشناسان نیز گفتند که بحران اقتصادی در لبنان سه دهه است ادامه دارد لذا درست نیست که از دولت دیاب انتظار داشته باشیم که در مدت یک ماه همه مشکلات را حل کند.

 

آنان افزودند که مردم بدانند گروه های وابسته به الحریری، کتائب و غیره عامل مشکلات کشور هستند در حالیکه سلاح مقاومت و حزب الله همواره عامل آزادی، امنیت و ثبات لبنان بوده است.

 

منبع: العالم

کلمات کلیدی: لبنان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار