کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

پشت پرده اغتشاشات در لبنان چیست؟

کارشناسان سیاسی اعلام کردند که هدف از تظاهرات در بیروت علیه سلاح مقاومت، تحقق خواست آمریکا در زمینه خلع سلاح حزب الله همزمان با مذاکره دولت لبنان با صندوق بین المللی پول است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۲ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 08
کد خبر: ۴۴۹۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، کارشناسان سیاسی تصریح کردند که مردم بیروت در اصل برای بهبود اوضاع معیشتی و اقتصادی تظاهرات کردند اما بیگانگان با سوء استفاده از آن کوشیدند این تظاهرات را از مسیر خود منحرف کرده و موضوع خلع سلاح مقاومت را مطرح کنند.

 

این کارشناسان تصریح کردند که حرکت مردمی هیچ شعار طایفه گرایانه سر نداد اما دشمن با ایجاد درگیری در این تظاهرات، شعارهای طایفه گرایانه در آن مطرح کرد.

 

در این میان، نمایندگان فراکسیون لبنان قوی در مجلس این کشور، تصریح کردند که دشمن در تلاش است از خواسته های مردم برای تحقق منویات پلید خود در زمینه خلع سلاح مقاومت سوء استفاده کرده و این سلاح را حامی فساد در کشور به تصویر بکشد.

 

کارشناسان نیز گفتند که بحران اقتصادی در لبنان سه دهه است ادامه دارد لذا درست نیست که از دولت دیاب انتظار داشته باشیم که در مدت یک ماه همه مشکلات را حل کند.

 

آنان افزودند که مردم بدانند گروه های وابسته به الحریری، کتائب و غیره عامل مشکلات کشور هستند در حالیکه سلاح مقاومت و حزب الله همواره عامل آزادی، امنیت و ثبات لبنان بوده است.

 

منبع: العالم

کلمات کلیدی: لبنان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار