سخنگوی قوه قضاییه: در حمله به اوین تعدادی زندانی فرار کردند / ۵ زندانی جرایم مالی هم شهید شدند آخرین وضعیت پرداخت خسارات حادثه‌دیدگان انفجار بندر شهید رجایی ضرب و شتم شدید قرقبان فریدونشهری در حین ماموریت حفاظت از منابع طبیعی آیا حمله به اوین برای حذف برخی از جاسوسان اسراییلی بوده؟ تشکیل پرونده برای همتی و میرسلیم سخنگوی قوه قضاییه: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند پیامد‌های استخدام و بکارگیری اتباع غیرمجاز هواشناسی ایران ۲۱ تیر / افزایش ابر و بارش پراکنده رگبار در اکثر نقاط عکس روز ناسا از ماه طلایی بر فراز ابر‌ها رباتی که بدون کمک انسان، جراحی کیسه صفرا را انجام داد اعضای باند سارقان فرا استانی در کرمان دستگیر شدند رگبار و رعدوبرق در مناطقی از تهران و البرز قاتل نیان کوچولو در ملأ عام به دار مجازات آویخته شد کشف ۴۰۰۰ بسته ماده مخدر ناس در گرمه کارت داوطلبان نوبت دوم کنکور منتشر شد/ اعلام نحوه ویرایش اطلاعات نادرست

دومین آرامستان پایتخت کجاست؟

مدیر مطالعات خدمات شهری و محیط زیست مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران جزئیاتی از آرامستان جدید تهران را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 23
کد خبر: ۲۵۸۰۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، فرهاد خسروانی در تشریح طرح جامع ارتقای عملکرد آرامستان بهشت حضرت زهرا (س) گفت: این پروژه شامل ۵ فصل است که در فصل اول به مطالعات پایه پرداخته شده و ابعاد مختلف سازمان مورد بررسی قرار گرفت و این ابعاد شامل ابعاد کالبدی، حمل و نقل، زیست محیطی، اقتصادی، مدیریتی و فقهی می‌شود.

 

خسروانی ادامه داد: فصول میانی به بحث چشم‌انداز و اهداف کلی طرح اختصاص دارد. فصول آخر، منتج از چشم‌انداز ۲۰ ساله‌ای است که برای این سازمان ترسیم شده و طی آن به راهبردها، سیاست‌ها و برنامه‌های اقدام می‌رسد که در نهایت پروژه‌های اجرایی برای سازمان طراحی و تدوین شد.

 

وی افزود: در طرح ارتقای عملکرد آرامستان، ۹ هدف کلی برای آرامستان بهشت حضرت زهرا (س) در نظر گرفته شده که منتج به ۲۹ راهبرد و ۶۲ سیاست شده است. همچنین ۱۵۲ برنامه اقدام و ۳۰ پروژه عملیاتی نیز تعریف شده است.

 

نیاز به ۷ میلیون قبر جدید برای ۵۰ سال آینده

مدیر مطالعات خدمات شهری و محیط زیست مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران با اشاره به فعالیت بیش از ۵۰ ساله آرامستان بهشت حضرت زهرا (س) و اندک ظرفیت باقی‌مانده از آن گفت: باتوجه به اینکه روزانه حدود ۱۸۰ نفر متوفی داریم، ظرفیت فعلی این آرامستان تا سال آینده تکمیل خواهد شد و برای ۵۰ سال آینده نیاز به ۷ میلیون قبر جدید خواهیم داشت.

 

زمین ۲۰۰ هکتاری در جنوب شرقی و در حریم شهر تهران برای آرامستان جدید تهران

وی در تشریح جزئیات آرامستان جدید تهران اظهار کرد: مکان جدیدی که برای ساخت آرامستان در نظر گرفته شده، با مساحتی حدود ۲۰۰ هکتار، در جنوب شرقی و در حریم شهر تهران قرار دارد. طبق مطالعات و بررسی‌های انجام‌شده، با توجه به برخی محدودیت‌های جزئی در قسمت‌هایی از مساحت مذکور، تنها بخشی از این زمین که از جنبه‌های مختلف زیست محیطی، مکانی و حمل و نقلی، به ویژه اتوبوسرانی مناسب است، برای آرامستان در نظر گرفته شده است. این بخش حدود یک‌هفتم ظرفیت تدفین آرامستان بهشت زهرا (س) را دارد.

 

مدیر مطالعات خدمات شهری و محیط زیست مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران در پایان گفت: با توجه به اینکه مالکیت این زمین به دست اوقاف است، با پیگیری‌های انجام شده توسط معاونت خدمات شهری و محیط زیست و سازمان بهشت زهرا (س)، امیدواریم وضعیت مالکیت و مکان‌یابی به زودی تثبیت شود تا بتوانیم با تمامی ظرفیت‌ها به خدمت‌رسانی ادامه دهیم./ ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار