فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست

بیش از ۱۰ کیلومتر دیوار در مرزهای شرقی کار گذاشته شده است

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: بیش از ۱۰ کیلومتر دیوار در مرزهای شرقی کار گذاشته شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۷ - ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 23
کد خبر: ۲۵۸۱۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، امیر سرتیپ «نوذر نعمتی» جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در گفت‌وگویی با بیان اینکه مأموریت انسداد مرز با کشور افغانستان به نیروی زمینی ارتش واگذار شده است، اظهار داشت: اقدامات زیرساختی زیادی باید صورت گیرد تا کار عملی آن شروع شود.

 

امیر نعمتی ادامه داد: با کمک سازمان‌های مسئولِ این کار و همراهی نزدیک با ستاد کل نیروهای مسلح، ستاد ارتش و سازمان جغرافیایی کار را پیش می‌بریم و ضمن برگزاری جلسات متعدد، همکاری‌های لازم را در این زمینه داریم. بر این اساس همزمان کار را آغاز کردیم و با بکارگیری چهار گروه مهندسی رزمی، ۱۴ یگان مهندسی تابع یگان‌ها علاوه بر به کار گرفتن چند شرکت توانمند در این حوزه، از مجموعه کشور مشغول انسداد مرز هستیم.

 

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش افزود: از شمال قسمت شمالی مرز افغانستان کار انسداد مرز را آغاز کردیم و قرارگاه منسجمی در همان منطقه تشکیل شده است تا بر این کار نظارت کند. این اقدام به صورت اصولی در حال انجام و بخشی از آن توسط نیروی زمینی ارتش در حال پیشروی است.

 

وی با بیان اینکه روند انسداد مرز پیشرفت خوبی داشته است، یادآور شد: برای این منظور کارهای زیربنایی انجام شده و بیش از ۱۰ کیلومتر دیوار در مرز کار گذاشته شده است؛ همچنین ۵۰ کیلومتر از مرز آماده دیوارگذاری است و در این راستا نزدیک به ۲۰ کارگاه در طول مرز اقدامات زیرساختی و امور نصب دیوار را پیش می‌برند.

 

امیر نعمتی با بیان اینکه پنج کارگاه برای دیوارکشی در حال انجام اقدامات لازم برای انسداد مرز هستند، عنوان کرد: صدها وسیله مهندسی رزمی نیروی زمینی ارتش در زمینه انسداد مرز به صورت شبانه‌روز در حال فعالیت هستند و تلاش داریم تا در زمان مقررشده، این کار را به اتمام برسانیم.

 

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه انسداد مرز موجب افزایش امنیت مرزها و جلوگیری از قاچاق می‌شود، خاطرنشان کرد: انسداد مرز به رونق اقتصادی کشور کمک می‌کند و موجب کنترل دقیق و اصولی ورود و خروج از مرزها می‌شود.

 

وی افزود: اینگونه نیست که با انسداد مرز می‌خواهیم درب کشور را بسته نگه داریم؛ زیرا ما در همه مرزها با همه کشورها مبادی ورود و خروجی رسمی داریم.

 

امیر نعمتی اضافه کرد: ما با انسداد مرز می‌خواهیم ورود و خروج از مبادی رسمی و اصلی به صورت کنترل‌شده و بهتر انجام شود و این اقدام قطعاً امنیت کشور و مناطق مرزی را افزایش می‌دهد و تأثیر مثبتی در اقتصاد کشور خواهد داشت./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار