وزیر خارجه چین: ایران شریک راهبردی ما در خاورمیانه است توییت عراقچی به زبان چینی پس از دیدار با وانگ‌یی + عکس عراقچی پیام کتبی پزشکیان به رئیس‌جمهور چین را به وانگ‌یی تسلیم کرد عراقچی: تلاش‌های اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی واضح است عراقچی: پزشکیان به زودی به چین سفر می‌کند معاون عراقچی: هیچ معجزه‌ای فردای روز توافق اتفاق نمی‌افتد قتل‌عام گردشگران در حمله مسلحانۀ کشمیر گروسی: ایران در تعامل با مذاکرات هسته‌ای جدی است ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم

حمله حزب‌الله به پایگاه نظامی و کارخانه مواد منفجره اسرائیل

حزب الله لبنان اعلام کرد که پایگاه نظامی عاموس ویژه پشتیبانی لجستیک منطقه شمال را با موشک فادی ۱ هدف قرار داده است.کارخانه تولید مواد منفجره در منطقه «زخرون» نیز هدف حمله موشکی حزب الله قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۴ - ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 24
کد خبر: ۲۵۸۱۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، حزب الله لبنان اعلام کرد که پایگاه نظامی «عاموس» ویژه پشتیبانی لجستیک منطقه شمال را با موشک فادی 1 هدف قرار داده است.

 

حزب الله لبنان اعلام کرد: مجاهدین مقاومت اسلامی در حمایت از مردم ثابت قدم فلسطین در نوار غزه و در حمایت از مقاومت دلیرانه و شرافتمندانه آنها و نیز در دفاع از لبنان و مردم آن، در روز سه شنبه 24/9/2024 پایگاه عاموس (پایگاه اصلی حمل و نقل و پشتیبانی لجستیکی منطقه شمال)  را با مجموعه‌ای از موشک فادی 1 هدف قرار دادند.

 

کارخانه تولید مواد منفجره اسرائیل هم هدف حمله حزب الله قرار گرفت

حزب الله لبنان در بیانیه دیگر خود اعلام کرد که کارخانه مواد منفجره را در منطقه «ذخرون» واقع در عمق 60 کیلومتری فلسطین اشغالی با موشک فادی 2 هدف قرار داده است.

 

حزب الله لبنان بامداد امروز اعلام کرد که فرودگاه نظامی «مجدو» در غرب العفوله واقع در شمال فلسطین اشغالی را برای سومین بار متوالی هدف حملات موشکی خود قرار داده است.

 

 پایگاه نظامی «رامات» نیز با موشک فادی 2 هدف بامدادی مقاومت لبنان قرار گرفت./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار