گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

فراخوان «عرین الاسود» برای حضور مردم فلسطین در خیابان‌ها

گروه «عرین الاسود» با انتشار بیانیه‌ای، از مردم فلسطین خواست که ساعت یازده امشب به وقت محلی، با تجهیزات نظامی خود –هر چند ساده باشد- به خیابانها بیایند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 08
کد خبر: ۲۰۷۴۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، صبح امروز، بعد از انتشار خبرها درباره حملات بیش از دو ساعته موشکی و راکتی از نوار غزه به مناطق مختلف رژیم صهیونیستی شامل تل‌آویو، «محمد الضیف» فرمانده کل کتائب القسام از آغاز عملیات طوفان الاقصی خبر داد.

 

این عملیات تا این لحظه ادامه دارد و نیروهای مقاومت همچنان در حال درگیری با نظامیان صهیونیست هستند. کما اینکه حملات راکتی مقاومت به شهرکهای اسرائیلی هم ادامه دارد.

 

در واکنش به این حملات، گروه «عرین الاسود» با انتشار بیانیه‌ای، از مردم فلسطین خواست که ساعت یازده امشب به وقت محلی، با تجهیزات نظامی خود –هر چند ساده باشد- به خیابانها بیایند.

 

خبرگزاری شهاب گزارش داد، عرین الاسود از مردم فلسطین خواست که راه را به روی ارتش صهیونیستی و شهرک‌نشینان اسرائیلی بنند.

 

عرین الاسود همچنین به رژیم صهیونیستی پیام داد و تأکید کرد: ای حکومت احمق و غرور توخالی، ای سیستم امنیتی کاغذی! غزه شما را وارد جهنم دنیا کرد و فقط برای جهنم آخرت، از آن خارج خواهید شد. ما رو در رو با شما مقابله خواهیم کرد.

 

خبرنگار شبکه 14 رژیم صهیونیستی خبر داد که در جریان درگیری نیروهای مقاومت فلسطین با نیروهای ویژه تیپ «گولانی» دهها نفر از این تیپ کشته شده‌اند.

 

این خبرنگار گفت که عناصر کشته شده، وابسته به لشکر 13 تیپ گولانی بوده‌اند. وی آمار دقیقی از تلفات این عناصر منتشر نکرد.

 

شبکه 13 رژیم صهیونیستی خبر داد که تلفات حملات امروز گروه‌های مقاومت به سرزمین‌های اشغالی به 300 نفر افزایش یافته است.

 

بر اساس آخرین آمار، تا کنون بیش از هزار و 700 صهیونیست زخمی شده‌اند که حال صدها نفر وخیم گزارش شده است./ فارس

ارسال نظر