سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

آمار شهدای لبنان به ۵۵۸ تن رسید | شهادت خبرنگار المیادین

آمار شهدای لبنان به ۵۵۸ تن رسید | شهادت خبرنگار المیادین وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد: آمار شهدای غیرنظامی این کشور در نتیجه تجاوزات وحشیانه دشمن صهیونیستی از صبح دیروز به ۵۵۸ تن افزایش یافت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۹ - ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 24
کد خبر: ۲۵۸۲۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت بهداشت لبنان امروز سه‌شنبه از افزایش آمار شهدای حمله جنایتکارانه دیروز رژیم صهیونیستی به این کشور خبر داد.

«فراس الابیض» وزیر بهداشت دولت موقت لبنان اعلام کرد: تعداد شهدای تجاوزات وحشیانه دشمن صهیونیستی به ۵۵۸ نفر و تعداد زخمی‌ها به ۱۸۳۵ نفر رسیده است که ۵۵ نفر از شهدا کودک هستند.

وزیر بهداشت لبنان تأکید کرد: ما پیشتر برای مقابله با شرایط بحرانی برنامه‌ریزی کرده بودیم و امروز بیمارستان‌ها، طبق برنامه‌ریزی، نقش خود را در کمک‌رسانی به مردم در مقابله با تجاوزات دشمن ایفا می‌کنند.

از طرف دیگر، شبکه المیادین گزارش داد: «هادی السید» خبرنگار این شبکه که به‌شکل آن‌لاین با آن همکاری داشت، شب گذشته در جریان تجاوز دشمن صهیونیستی که منزل او را در جنوب لبنان هدف قرار داد، به شهادت رسید.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی از صبح امروز تجاوزات خود به جنوب لبنان را پس از حدود سه ساعت آرامش شکننده در این مناطق ازسرگرفتند. جنگنده‌های رژیم صهیونیستی شهرک‌های عیتاالشعب، شیحین، مجدلزون، المحمودیه و یحمر در جنوب لبنان را بمباران کردند.

مقاومت اسلامی لبنان در واکنش به تجاوزات مکرر صهیونیست‌ها تا این لحظه، هفت بیانیه صادر و تأکید کرده که زیرساخت‌های رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

جنبش حزب‌الله لبنان در هفتمین بیانیه خود، مسئولیت حمله موشکی به کریات‌شمونه در شمال فلسطین اشغالی را به‌عهده گرفت. در بیانیه حزب‌الله لبنان آمده است که این حمله در راستای حمایت از مردم فلسطین در نوار غزه و دفاع از لبنان و مردم آن انجام شده است.

این درحالی است که مقامات لبنانی و بسیاری از سیاستمداران این کشور که برخی از مخالفان سیاسی حزب‌الله محسوب می‌شوند نیز، بر لزوم همبستگی همه لبنانی‌ها در مقابله با تجاوزات دشمن اشغالگر تأکید و حمایت خود از مقاومت را اعلام کرده‌اند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار