غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

نگرانی صهیونیست‌ها از طرح حزب الله لبنان برای وارد کردن سوخت از ایران

پس از طرح دبیرکل جنبش حزب‌الله لبنان برای حل بحران سوخت در این کشور، رسانه‌های صهیونیستی خبر دادند که این طرح موجب نگرانی رژیم صهیونیستی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۱۶ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 07
کد خبر: ۹۴۴۷۸
به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های صهیونیستی، شامگاه سه‌شنبه، گزارش دادند که طرح اخیر «سید حسن نصرالله» دبیرکل جنبش حزب‌الله لبنان برای حل بحران لبنان موجب نگرانی تل‌آویو شده است.

دبیرکل حزب‌الله لبنان اخیرا در یکی از سخنرانی‌های خود گفت که اگر مسئولان لبنانی قادر به حل بحران سوخت در این کشور نباشند، حزب‌الله این امکان را دارد که پس رایزنی با تهران از ایران سوخت بخرد.

بر اساس گزارش پایگاه خبری شبکه «المیادین»، رسانه‌های صهیونیستی از جمله کانال ۱۳ تلویزیون این رژیم در این خصوص خبر دادند که سید حسن نصر الله برای بحران لبنان راهکار دارد و این راه‌حل آوردن سوخت و نفتکش از ایران به لبنان است که این مسئله باید برای تل‌آویو بسیار نگران‌کننده باشد.

کانال ۱۳ در ادامه با «نگران‌کننده» خواندن این طرح برای رژیم صهیونیستی، به اظهارات روز گذشته «بنی گانتز» وزیر جنگ این رژیم اشاره کرد که در آن مدعی کمک به لبنان شده بود.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پس از طرح دبیرکل جنبش حزب‌الله لبنان برای حل بحران سوخت در این کشور ادعا کرد که تل‌آویو آماده است از راه همکاری با سازمان‌های بین‌المللی به بحران لبنان پایان دهد.

کشور لبنان پس از انفجار بندر بیروت وارد یک بحران سیاسی و اقتصادی بزرگ شده است؛ لبنان در تاریخ چهارم آگوست سال ۲۰۲۰ (۱۴ مرداد) در بندرگاه بیروت شاهد انفجاری مهیب بود؛ انفجاری که بیش از ۱۹۰ کشته و ۶۵۰۰ مجروح به دنبال داشت.

به دنبال این انفجار و تشدید بحران سیاسی در این کشور «حسان دیاب» نخست‌وزیر پیشین این کشور استعفا کرد و «مصطفی ادیب» با رأی پارلمان لبنان به عنوان مأمور تشکیل کابینه در این کشور انتخاب شد با این حال، او نیز پس از گذشت چند هفته انصراف خود را اعلام کرد تا اینکه «سعد الحریری» نخست‌وزیر اسبق لبنان به عنوان مأمور جدید تشکیل کابینه در این کشور انتخاب شد؛ اما او نیز تا امروز موفق به تشکیل کابینه جدید نشده و با رئیس‌جمهور لبنان به اختلاف برخورده است.

همزمان با بحران سیاسی در لبنان و در سایه عدم توافق احزاب برای تشکیل دولت، بحران اقتصادی این کشور نیز به اوج خود رسیده است.
مطالب مرتبط
ارسال نظر