نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید 

«نتانیاهو» به نیویورک می‌رود

«نتانیاهو» به نیویورک می‌رود با وجود شدت گرفتن تنش ها و تبادل آتش میان لبنان و رژیم صهیونیستی، نخست وزیر این رژیم برای شرکت در نشست سازمان ملل به نیویورک سفر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۹ - ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 25
کد خبر: ۲۵۸۳۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که ارتش رژیم صهیونیستی برای سومین روز متوالی حملات هوایی خود را به مناطق جنوب و شرق لبنان ادامه می‌دهد، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، روز پنج‌شنبه به نیویورک سفر خواهد کرد.

 

دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد: «نتانیاهو فردا پنج‌شنبه برای سخنرانی در سازمان ملل اسرائیل را ترک کرده و شنبه شب باز خواهد گشت.»

 

پیش از این قرار بود نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه تل آویو را به مقصد نیویورک ترک کند.

 

از روز گذشته هفتاد و نهمین نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل در مقر این نهاد بین المللی در نیویورک آغاز شده است.

 

دفتر نتانیاهو همچنین اعلام کرد که وی در طول امروز مشورت‌هایی با نهادهای امنیتی برای بررسی ادامه حملات به لبنان خواهد داشت.

 

گفتنی است؛ جنگنده‌های صهیونیستی از بامداد دوشنبه، موج‌های پیاپی از حملات شدید و گسترده را انجام داده‌اند و مناطق جنوب و شرق لبنان که به عنوان پایگاه‌های حزب‌الله شناخته می‌شوند را هدف قرار داده‌اند. همچنین حملات خاصی را در ضاحیه جنوبی بیروت انجام داده‌اند.

 

نتانیاهو روز سه‌شنبه تهدید به انجام حملات جدیدی علیه حزب‌الله در لبنان کرد و ادعا کرد که رژیم صهیونیستی در حال جنگ با مردم لبنان نیست، بلکه با حزب‌الله می‌جنگد.

 

این در حالی است که بر اساس جدیدترین آمار وزارت بهداشت لبنان، این حملات تاکنون ۵۵۸ کشته، از جمله ۵۰ کودک و ۹۴ زن، و ۱۸۳۵ زخمی به جا گذاشته است./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار