پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

این استان‌ها بارانی می‌شوند/ تهران بالاخره کی بارانی می‌شود؟

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: پیش بینی‌ها نشان می‌دهد که تا چهار روز آینده در نقاط مختلف کشور بارندگی‌های پراکنده همراه با وزش باد و برف خواهیم داشت؛ این شرایط کمک می‌کند تا آلاینده‌های هوا در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت تخلیه شود و شرایط بهبود یابد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۰۶ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 27
کد خبر: ۳۱۹۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «فریبا گودرزی» افزود: امروز در نوار غربی بارش‌ها تداوم دارد در برخی نواحی مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی بارش پراکنده رخ خواهد داد؛ همچنین به تدریج در سواحل شمالی نیز هم باد‌های شمالی و باران خواهند داشت.

 

وی اظهارداشت: امروزر شدت بارش در استان‌های کردستان، کرمانشاه، شمال ایلام، شرق لرستان، چهارمحال و بختیاری و دامنه‌های زاگرس در جنوب اصفهان خواهد بود که این مناطق برف نیز خواهند داشت بنابراین هموطنان مراقب باشند. همچنین شرق خوزرستان و کهگیلویه و بویراحمد رگبار و رعد و برق و وزش باد‌های شدید موقتی خواهند داشت.

 

به گفته وی امشب استان‌های ساحلی خزر چهار تا هفت درجه کاهش دما خواهند داشت.

 

گودرزی ادامه داد: شنبه در شرق سواحل خزر، ارتفاعات البرز شرقی، برخی از مناطق شمال شرق، دامنه‌های زاگرس در جنوب غرب و شمال غرب بارش پراکنده رخ می‌دهد؛ یکشنبه و دوشنبه غرب سواحل و شمال غرب بارش پراکنده دارند؛ سایر مناطق آسمان صاف خواهد بود؛ سه شنبه در برخی نقاط دامنه‌های زاگرس مرکزی و دامنه‌های جنوبی البرز مانند زنجان، قروین و البرز بارش خفیف باران رخ می‌دهد.

 

بارش پراکنده در تهران

کارشناس سازمان هواشناسی افزود: امروز آسمان تهران نیمه ابری همراه با غبار صبحگاهی خواهد بود، بعد از ظهر افزایش ابر همراه با بارش پراکنده و گاهی وزش باد رخ می‌دهد؛ بارش‌های تهران از امشب تا صبح شنبه خواهد بود که با وزش باد همراه است از این رو به پراکنده شدن آلاینده‌ها کمک می‌کند و هوای تهران سالم می‌شود؛ کمینه دمای امروز صبح پایتخت سه درجه بالای صفر بود و بیشینه دمای امروز تهران به ۱۳ درجه بالای صفر می‌رسد.

 

گودرزی گفت: کرمان با دمای ۴ درجه زیر صفر و بندرعباس ۲۷ درجه بالای صفر به ترتیب سردترین و گرمترین نقاط کشور در ۲۴ ساعت گذشته بودند.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار