سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

مخبر: رژیم صهیونیستی افسار پاره کرده است

مخبر گفت: رژیم صهیونیستی افسار پاره کرده و وقت آن رسیده که کشور‌های اسلامی علیه این رژیم نامشروع و تهدیدکننده صلح و امنیت منطقه متحد شوند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۰۷ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 28
کد خبر: ۲۵۸۵۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، مشاور و دستیار مقام معظم رهبری در پیامی با انتقاد از بی عملی مجامع بین‌المللی در مقابل جنایات و کشتار بی‌سابقه رژیم صهیونیستی در لبنان و سرزمین‌های اشغالی تاکید کرد: وقت آن رسیده که کشور‌های اسلامی علیه این رژیم نامشروع و تهدیدکنندۀ صلح و امنیت منطقه متحدشوند.

 

وی افزود: در دورانی که ادعای حقوق بشر برخی از کشورها، گوش جهانیان را کر کرده است و دقیقا زمانی که کشور‌ها در سازمان ملل گرد هم آمده‌اند تا امورات صلح در جهان را رقم بزنند؛ بار دیگر شاهدیم که قلادۀ رژیم جاعل و غاصب صهیونیسم جهت انجام جنایات جنگی متعدد، در فلسطین و لبنان باز شده و در کمال وقاحت و پیشِ روی نمایندگان جهانیان، دم از قتل‌عام مردم لبنان میزند و نوید غزه‌ای دیگر را می‌دهد.

 

او گفت: پس از آشکار شدن چهره واقعی و منحوس رژیم صهیونیست برای جهانیان و با تحقیری که در سازمان ملل شاهد بود، افسار پاره کرده و دیگر هیچ ابایی از هیچ جنایتی ندارد. وحشیانه‌تر از قبل می‌تازد و با ادعای ترور رهبران مقاومت، هزاران تن بمب را بر سر ساکنان غیرنظامی منطقه ضاحیه ریخته است. امپریالیسم گمان باطل کرده که این بار مقاومت را نشانه گرفته، حال آنکه مقاومت گفتمان است و گفتمان نمی‌میرد، بلکه تا رسیدن به هدفش که دراندازی طرحی نو در نظم نوین جهانی است، به حیاتش ادامه می‌دهد. این رژیم هرگز نخواهد فهمید که ریشه این ایستادگی مردم ِ محور مقاومت در چیست؛ به خیال باطل خود با شهادت رهبران مقاومت این جریان متوقف خواهد شد غافل از آنکه مقاومت همیشه زنده است.

 

مخبر افزود: جهان بی‌سابقه‌ترین جنایت‌ها و جدیدترین نوع نسل‌کشی را در طول دو هفته گذشته در لبنان شاهد بوده و همچنان در بی‌عملی به سر می‌برد. حال وقت آن رسیده که کشور‌های اسلامی علیه این رژیم نامشروع و تهدیدکنندۀ صلح و امنیت منطقه متحد شده و ضمن تقابل جدی با این رژیم، جنایات جنگی آن را روایت کنند تا نسل‌های آینده بدانند که رهایی و آزادگی چه پرهزینه و گزاف به دست آمده است؛ و انه لجهاد نصر او استشهاد/ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر