ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین

آمریکا چند هزار نیروی جدید به غرب آسیا اعزام می‌کند

پنتاگون روز دوشنبه اعلام کرد که واشنگتن در راستای افزایش امنیت و دفاع از رژیم صهیونیستی در صورت لزوم، «چند هزار» نیرو و تجهیزات اضافی به غرب آسیا ارسال خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۶ - ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 30
کد خبر: ۲۵۸۸۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سابرینا سینگ» سخنگوی پنتاگون در این باره به خبرنگاران گفت که این اقدام به دنبال حملات اخیر در لبنان و ترور سیدحسن نصرالله انجام گرفته است.

وی گفت: «تقویت نیرو‌های ما به منظور بازداشتن از اقدامات تهاجمی و کاهش خطرات جنگ منطقه‌ای گسترده‌تر است.»

ارسال نیرو‌های جدید آمریکایی به منطقه شامل جت‌های جنگنده F-۱۵E Strike Eagle، F-۱۶، A-۱۰ و F-۲۲ و پرسنل لازم برای پشتیبانی از آنها می‌شود.

سینگ عنوان کرد که این جت‌ها برای کمک به تخلیه منطقه نیستند، بلکه «برای حفاظت از نیرو‌های آمریکایی» در آنجا حضور دارند.

این مقام ارشد وزارت دفاع آمریکا همچنین در رابطه با تشدید تنش‌های میان رژیم صهیونیستی و لبنان گفت: «تهاجم زمینی اسرائیل در لبنان هنوز انجام نشده است و ما همچنان در حال گفتگو با آنها درباره بهترین راهکار‌های پیش‌رو هستیم.»

وی ادامه داد: «ما با آنها در حال همکاری هستیم تا گام‌های بعدی‌شان در لبنان را درک کنیم.»

سینگ افزود: «آستین زمانی که گالانت او را از عملیات علیه نصرالله مطلع کرد، شگفت‌زده شد. او می‌خواهد از هرگونه عملیات اسرائیل در خاورمیانه مطلع شود، زیرا این عملیات بر نیرو‌های آمریکایی تاثیر می‌گذارد.»

سخنگوی پنتاگون در ادامه مدعی شد که آمریکا در حملات رژیم صهیونیستی علیه یمن دخیل نبوده و تنها پیش از عملیات از آن مطلع شده است.

سینگ در ادامه ادعا کرد: «ما تهدیدات ایران را جدی می‌گیریم و همین مسئله باعث شده نیرو‌های خود را برای محافظت از خود و اسرائیل تقویت کنیم. نمی‌توان تلاش ایران یا گروه‌های نیابتی برای اتخاذ گام‌های تنش‌زای بیشتر را نادیده گرفت.» / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار