وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

تصویب لایحه بودجه 740 میلیارد دلاری پنتاگون

علیرغم مشکلات زیاد آمریکا در مبارزه با بحران کرونا که به بیکاری میلیون‌ها نفر منجر شده است، سنای آمریکا با لایحه بودجه 740 میلیارد دلاری پنتاگون و تداوم کمک رسانی به رژیم صهیونیستی موافقت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 25
کد خبر: ۵۲۱۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، مجلس سنای آمریکا با لایحه بودجه 740 میلیارد دلاری پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) «موسوم به قانون بودجه دفاع ملی» موافقت کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز» این بودجه با 86 رای موافق و 14 رای مخالف همراه با تغییر نام پایگاه‌های نظامی این کشور تصویب شد. این یکی از معدود دفعاتی بود که سناتورهای جمهوریخواه آمریکا برخلاف میل رئیس جمهور این کشور رای دادند.

 

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا تهدید کرده این مصوبه را به علت تغییر نام پایگاه‌های نظامی وتو کند. کاخ سفید نیز در بیانیه هفته گذشته خود بر مخالفت ترامپ با این مصوبه تاکید کرده است.

 

در این لایحه با تداوم کمکهای مالی آمریکا به رژیم صهیونیستی نیز موافقت شده است. براساس بودجه وزارت دفاع آمریکا،‌ پنتاگون تحت برنامه کمک‌های سالیانه 3.3 میلیارد دلار به رژیم صهیونیستی کمک خواهد کرد.

 

کمک‌ها و قراردادهای نظامی آمریکا با رژیم صهیونیستی بارها به برگزاری تظاهرات‌هایی در سراسر آمریکا منجر شده است. معترضان می‌گویند پول مالیات‌دهندگان آمریکا برای اقدامات تهاجمی و خشونت‌آمیز رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی‌ها استفاده می‌شود.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: آمریکا پنتاگون
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار