غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز

سردار حاجی زاده:هدف آمریکا تجزیه کشورهای منطقه است

سردار حاجی زاده:هدف آمریکا تجزیه کشورهای منطقه است سردار حاجی زاده با بیان اینکه امریکایی ها می خواهند کشورهای منطقه فاقد ارتش و نیروهای مسلح باشد تاکید کرد: هدف آمریکا تجزیه کشورهای منطقه است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۱۵ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 04
کد خبر: ۷۲۹۲۳

به گزارش راهبرد معاصر سردار سرتیپ پاسدار امیر علی حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه شب گذشته در مراسم گرامیداشت سالگرد سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی که در دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (علیه السلام) برگزار شد ، در سخنانی با اشاره به دلائل شهادت شهید سلیمانی بیان کرد: آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم با کمترین هزینه و خسارت فاتح دنیا شد و به عنوان ابر قدرت تمام دنیا را مصادره کرد. 

وی ادامه داد : آمریکا در کل جهان ارتش خود را مستقر کرد ، ارتش عظیمی در اروپا ، آمریکای شمالی و جنوبی و ژاپن مستقر ساخت و حالا در منطقه مرکزی جهان که آنها آن را خاور میانه خطاب میکنند ،فرماندهی عظیمی بنام گروه تروریست سنتکام را که هدف آن تجزیه کشورهای منطقه است ایجاد کرده است. آنها می خواهند کشور های منطقه ما فاقد ارتش و نیرو های مسلح باشند و بدون سر باشند.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با اشاره به این که آمریکا راهبردها و سناریوهای خود را با هدف تسلط بر منطقه و طراحی و عملیاتی کرده است، اظهار کرد: در جنگ جهانی 8 ساله ایران داخل مرز های خود با رژیم بعثی عراق می جنگید که درواقع نماینده 123 کشورجهان و برخوردار از حمایت ابرقدرت های غرب و شرق بود . اما امروز به لطف رشادت های حاج قاسم و شهدای مدافع حرم،اراده و گفتمان انقلاب اسلامی و مقاومت  از مدیترانه تا دریای سرخ را تحت تاثیر اهداف راهبردی ما قرار داده است.

سردار حاجی زاده بیان کرد : مبارزه حاج قاسم در جنگ سوریه و عراق ، مبارزه در اوج مظلومیت و تنهایی بود . در روز های اول که حاج قاسم را به دفاع از دیکتاتور محکوم می کردند و با ساده اندیشی ، داعش و جریان تکفیر را مردم سوریه قلمداد می کردند ، اما حاج قاسم دست از فرمان ولایت نکشید و در اوج مظلومیت و تهمت همراه با یارانش به کار خود مشغول بود و آنچه باعث شد او  برجسته ، ممتاز و متفاوت شود ، ولایت پذیری محض او بود . حاج قاسم با عشق و علاقه چله جهاد گرفت و چهل سال مجاهدانه کار کرد.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار