لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

سردار حاجی زاده:هدف آمریکا تجزیه کشورهای منطقه است

سردار حاجی زاده با بیان اینکه امریکایی ها می خواهند کشورهای منطقه فاقد ارتش و نیروهای مسلح باشد تاکید کرد: هدف آمریکا تجزیه کشورهای منطقه است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۱۵ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 04
کد خبر: ۷۲۹۲۳

به گزارش راهبرد معاصر سردار سرتیپ پاسدار امیر علی حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه شب گذشته در مراسم گرامیداشت سالگرد سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی که در دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (علیه السلام) برگزار شد ، در سخنانی با اشاره به دلائل شهادت شهید سلیمانی بیان کرد: آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم با کمترین هزینه و خسارت فاتح دنیا شد و به عنوان ابر قدرت تمام دنیا را مصادره کرد. 

وی ادامه داد : آمریکا در کل جهان ارتش خود را مستقر کرد ، ارتش عظیمی در اروپا ، آمریکای شمالی و جنوبی و ژاپن مستقر ساخت و حالا در منطقه مرکزی جهان که آنها آن را خاور میانه خطاب میکنند ،فرماندهی عظیمی بنام گروه تروریست سنتکام را که هدف آن تجزیه کشورهای منطقه است ایجاد کرده است. آنها می خواهند کشور های منطقه ما فاقد ارتش و نیرو های مسلح باشند و بدون سر باشند.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با اشاره به این که آمریکا راهبردها و سناریوهای خود را با هدف تسلط بر منطقه و طراحی و عملیاتی کرده است، اظهار کرد: در جنگ جهانی 8 ساله ایران داخل مرز های خود با رژیم بعثی عراق می جنگید که درواقع نماینده 123 کشورجهان و برخوردار از حمایت ابرقدرت های غرب و شرق بود . اما امروز به لطف رشادت های حاج قاسم و شهدای مدافع حرم،اراده و گفتمان انقلاب اسلامی و مقاومت  از مدیترانه تا دریای سرخ را تحت تاثیر اهداف راهبردی ما قرار داده است.

سردار حاجی زاده بیان کرد : مبارزه حاج قاسم در جنگ سوریه و عراق ، مبارزه در اوج مظلومیت و تنهایی بود . در روز های اول که حاج قاسم را به دفاع از دیکتاتور محکوم می کردند و با ساده اندیشی ، داعش و جریان تکفیر را مردم سوریه قلمداد می کردند ، اما حاج قاسم دست از فرمان ولایت نکشید و در اوج مظلومیت و تهمت همراه با یارانش به کار خود مشغول بود و آنچه باعث شد او  برجسته ، ممتاز و متفاوت شود ، ولایت پذیری محض او بود . حاج قاسم با عشق و علاقه چله جهاد گرفت و چهل سال مجاهدانه کار کرد.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار