عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

آمریکا چند هزار نیروی جدید به غرب آسیا اعزام می‌کند

پنتاگون روز دوشنبه اعلام کرد که واشنگتن در راستای افزایش امنیت و دفاع از رژیم صهیونیستی در صورت لزوم، «چند هزار» نیرو و تجهیزات اضافی به غرب آسیا ارسال خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۶ - ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 30
کد خبر: ۲۵۸۸۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سابرینا سینگ» سخنگوی پنتاگون در این باره به خبرنگاران گفت که این اقدام به دنبال حملات اخیر در لبنان و ترور سیدحسن نصرالله انجام گرفته است.

وی گفت: «تقویت نیرو‌های ما به منظور بازداشتن از اقدامات تهاجمی و کاهش خطرات جنگ منطقه‌ای گسترده‌تر است.»

ارسال نیرو‌های جدید آمریکایی به منطقه شامل جت‌های جنگنده F-۱۵E Strike Eagle، F-۱۶، A-۱۰ و F-۲۲ و پرسنل لازم برای پشتیبانی از آنها می‌شود.

سینگ عنوان کرد که این جت‌ها برای کمک به تخلیه منطقه نیستند، بلکه «برای حفاظت از نیرو‌های آمریکایی» در آنجا حضور دارند.

این مقام ارشد وزارت دفاع آمریکا همچنین در رابطه با تشدید تنش‌های میان رژیم صهیونیستی و لبنان گفت: «تهاجم زمینی اسرائیل در لبنان هنوز انجام نشده است و ما همچنان در حال گفتگو با آنها درباره بهترین راهکار‌های پیش‌رو هستیم.»

وی ادامه داد: «ما با آنها در حال همکاری هستیم تا گام‌های بعدی‌شان در لبنان را درک کنیم.»

سینگ افزود: «آستین زمانی که گالانت او را از عملیات علیه نصرالله مطلع کرد، شگفت‌زده شد. او می‌خواهد از هرگونه عملیات اسرائیل در خاورمیانه مطلع شود، زیرا این عملیات بر نیرو‌های آمریکایی تاثیر می‌گذارد.»

سخنگوی پنتاگون در ادامه مدعی شد که آمریکا در حملات رژیم صهیونیستی علیه یمن دخیل نبوده و تنها پیش از عملیات از آن مطلع شده است.

سینگ در ادامه ادعا کرد: «ما تهدیدات ایران را جدی می‌گیریم و همین مسئله باعث شده نیرو‌های خود را برای محافظت از خود و اسرائیل تقویت کنیم. نمی‌توان تلاش ایران یا گروه‌های نیابتی برای اتخاذ گام‌های تنش‌زای بیشتر را نادیده گرفت.» / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر