آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید

دستور جدید مجلس برای اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان

دستور جدید مجلس برای اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان نایب رئیس مجلس به رئیس کمیسیون اجتماعی ماموریت داد تا حقوق بازنشستگان و کارگران را به طور جدی پیگیری کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۱۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 04
کد خبر: ۲۵۹۱۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ نایب رئیس مجلس با اشاره به افزایش ۹ درصدی ارزش افزوده به ۱۰ درصد برای اجرای قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، ضمن تاکید بر اینکه اگر دولت این کار را انجام ندهد مجلس از این موضوع نمی‌گذرد، به رئیس کمیسیون اجتماعی ماموریت داد تا حقوق بازنشستگان و کارگران را به طور جدی پیگیری کند.

سلمان اسحاقی مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی، گفت: از متولیان امر انتظار داریم در شرایطی که منابع قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان در بودجه به مبلغ ۷۰ هزار میلیارد تومان مشخص شده است و سازمان برنامه و بودجه هم گزارش داده که ۸۰ درصد این منابع در ۶ ماه اول تامین شده است به وظیفه ذاتی خود در اجرای این قانون عمل کنند.

نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز بازنشستگان کشور در حوزه اقتصاد و معیشت آسیب دیده اند بنابراین از مجلس درخواست می‌کنم که اجازه ندهید حالا که در این زمینه قانون داریم بازنشستگان عزیز در مقابل خانواده هایشان شرمنده شوند.

علی نیکزاد ثمرین نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه علنی را بر عهده داشت، در پاسخ به تذکر این نماینده، افزود: دولت محترم بداند در خصوص قانون متناسب سازی حقوق بازنشستگان ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده که به ۱۰ درصد افزایش یافت مجلس یازدهم مسئولیت این موضوع را در قبال ملت بزرگ ایران برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان پذیرفت بنابراین اگر دولت این کار را انجام ندهد مجلس از این موضوع نمی‌گذرد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به رئیس کمیسیون اجتماعی تصریح کرد: قطعا آقای بابایی کارنامی به طور جدی هم این موضوع و هم حقوق کارگران را پیگیری کند. / ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار