سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

نتانیاهو خطاب به امانوئل مکرون: «شرم بر تو»

نتانیاهو خطاب به امانوئل مکرون: «شرم بر تو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی که با ارتشی تا دندان مسلح، خون فلسطینیان بی‌دفاع را می‌ریزد، درخواست هرچند تبلیغاتی رئیس جمهور فرانسه مبنی بر توقف تامین تسلیحاتی تل‌آویو را «بی‌شرمانه» خواند!
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 06
کد خبر: ۲۵۹۳۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به درخواست امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه برای توقف تأمین سلاح برای تل‌آویو در بحبوحه تشدید تنش‌های جاری در خاورمیانه، این درخواست را «شرم‌آور» خواند!

 

ماکرون دیروز در گفت‌وگو با یک رسانه فرانسوی ضمن درخواست برای یافتن راه‌حلی سیاسی برای جنگ خاورمیانه، گفت که کشورهای غربی باید «تأمین سلاح برای اسرائیل را متوقف کنند.» وی همچنین تداوم درگیری‌ها را یک «اشتباه» توصیف کرد و درباره تبدیل شدن لبنان به یک «غزه جدید» هشدار داد.

 

نتانیاهو در واکنشی تند به این درخواست، در شبکه اجتماعی «ایکس» مدعی شد: اسرائیل در هفت جبهه علیه دشمنان تمدن می‌جنگد. تمام کشورهای متمدن باید قاطعانه کنار اسرائیل بایستند!

 

وی ادامه داد: با این حال، ماکرون و سایر سران غربی حالا خواستار تحریم تسلیحاتی اسرائیل شده‌اند. شرم بر شما!

 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی همچنین این اقدام را «شرم‌آور» خواند و مدعی شد که «اسرائیل با یا بدون حمایت آنها پیروز خواهد شد اما داغ ننگ همچنان بعد از پیروزی ما در جنگ، روی پیشانی‌شان خواهد ماند»!

 

جنگ رژیم صهیونیستی علیه حماس در نوار غزه که فردا وارد دومین سال می‌شود، تاکنون به شهادت بیش از ۴۱ هزار فلسطینی که عمده آنها زنان و کودکان هستند، انجامیده است. تل‌آویو در هفته‌های اخیر نیز بمباران لبنان را تشدید و آنچه «تجاوز زمینی محدود» به این کشور خوانده را آغاز کرده است. حزب‌الله لبنان از آغاز جنگ غزه در حمایت از فلسطینیان اقدام به شلیک موشک و تبادل آتش با رژیم صهیونیستی و توقف آن را به توقف کامل جنگ در غزه منوط کرده است.

 

براساس اعلام وزارت بهداشت لبنان، بیش از ۲ هزار نفر در جریان حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده و بالغ بر ۱.۲ میلیون تن نیز آواره شده‌اند. / liv

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار